Opret Log ind
Jonas ‘zanoj’ Velling
Navn: Jonas Velling
Niveau: Pro
Nick: zanoj
Indlæg: 978
Medlem siden: 06-06-2016
Steam verificeret: Verificeret
Medlem nr: 667
Badges:
Detaljer
Idiot
Seneste indlæg
2d 10t 19m
De ændrede den til en default value, men hvis man har hentet en cfg der fx har haft det, i netop, autoexec så lider man nok stadig af problemet. Tror du ikke?
Jeg aner ikke om de har låst indstillingen/fjernet den, ligesom de gjorde med snd_debug!
2d 16t 15m
Hvad står din snd_mixahead til?
Evt prøv at google det og se, om det måske er den der står forkert hos dig. Der var i hvert fald på et tidspunkt, hvor den havde indflydelse på oplevelsen af delay ved skud.
2020-02-10 22:15
Der er mange ting man selv kan gøre for at afhjælpe en dårlig periode som solospiller på faceit. Sørg altid for at være nogenlunde frisk oveni hovedet og vær sikker på at du har overskud til at kunne se igennem fingre med en dum tabt runde eller en medspiller bliver sur. Sørg for at holde humøret oppe ved at komme med god stemning til dine medspillere. Spil DM og hold dig varm, så du altid har selvtillid nok til at udfordre på en fornuftig måde, så du kan vende/vinde runder selv hvis det behov opstår.

Men af og til render man altså bare ind i en stime af medspillere som aldrig skulle have rørt cs af enten skillmæssige årsager eller af adfærdsmæssige årsager - det undgår man nok aldrig rigtig..

Held og lykke!