Opret Log ind
Christian ‘whitey’ Yde
Navn: Christian Yde
Niveau: Regular
Nick: whitey
Indlæg: 437
Medlem siden: 18-08-2016
Steam verificeret: Verificeret
Medlem nr: 971
Badges:
Detaljer
Web: Vulture-Gaming.com
Twitter: @Vulture_csgo
Seneste indlæg
Fedt og se flere institutioner er begyndt og tage ansvar, og give straffe, for så hovedløs en opførsel.

En fyr der tilfældigvis strejfer din jakke på gaden - det er sjældent man ser folk vende sig om og bede dem om at tage sig selv af dage, ikk?
Du har været så fornuftig og høre på lige indtil "Den eneste grund til at folk herinde er imod det, er fordi i er bange for at i mister noget. At der bliver færre penge til jer, færre muligheder og at der bliver flere konkurrenter til toppen" - du generaliserer fordi der sidder et par paphoveder som ikke kan argumentere for andet end "øhh det er fysikken der gør det"... Langt de fleste herinde er ikke bange for de ting, så det er noget fis.

Desuden så bliver de ikke bedre, de får ikke flere penge og deres vej til et professionelt esport liv bliver ikke forkortet af at vi gemmer dem væk, fordi de ikke har niveauet pt.
Som i hvilken som helst anden sport, så udvikler man sig ved at sætte sig mål, og spille/træne mod andre der er på højere niveauer - hvorfor bliver vi ellers mødt af nyheder om at en U14 tennisspiller pludselig er med i u18 turneringer etc...

Hvis dine argumenter skal give mening, så skal der også laves en scene for folk på +30, som jeg kan deltage i, fordi jeg har jo ikke de samme vilkår som de helt unge...
Og ja det er rigtigt at "generation mimi" har været sent ude, fordi det var måske ikke så fedt at fortælle til veninderne at man er gamer, men det skal de kommende generationer nok være bedøvende ligeglad med, og hvis de spiller på samme niveau fra start, så skal de nok blive en del af toppen - det gør de ikke hvis vi laver turneringer kun for piger, fordi det er synd at de ikke kan følge med.
Men er de rigtige omstændigheder at kvinder skal indhente mændene, ved først at have en "kravlegård" hvor de kan udvikle sig ved at slå andre på samme, eller marginalt højere/lavere niveau, for så at blive sluppet fri i den "rigtige" verden?

I mine øjne gør vi alle de mange seriøse, og dygtige piger en kæmpe bjørnetjeneste, ved at isolere dem.