Opret Log ind
‘ukendtkustner’
Navn:
Niveau: Hangaround
Nick: ukendtkustner
Indlæg: 75
Medlem siden: 25-10-2016
Steam verificeret: Verificeret
Medlem nr: 1409
Badges:
Detaljer
Seneste indlæg
Kønt var det ikke, men fedt med en sejr!
Så prøver vi lige igen: "Kan ikke rigtigt se hvorfor andre spillere end dem fra Heroic er relevante i en debat om hvem der skal udskiftes med folk i North eller Astralis."

Heri forstås det implicit at du ikke synes at andre spillere end dem fra Heroic har niveauet til at spille til at spille for North eller Astralis.

(Her udelukker du altså muligheden for at mertz skal spille for enten North eller Astralis)

Du skriver så ydereligere: "Hvordan kan overhovedet puttes i samme liga som en mand der har spillet op mod de bedste hold og awpers i verden? Samt spiller imod dem på en regulær basis sammenlignet med mertz?"

Heri ligger det implicit at du ikke synes mertz er på et godt nok niveau til at spille for Heroic og at sammenligningen mellem JUGi og mertz er usammenlinlig fordi JUGi møder bedre hold.

Jeg siger nu at jeg synes mertz har niveauet til at spille for Heroic og til dels også for North med MSL som caller.

Så ... Hvis du giver mig ret i at mertz har niveauet til at spille for Heroic, jamen så modsiger du jo dig selv i din første sætning.

"Kan ikke rigtigt se hvorfor andre spillere end dem fra Heroic er relevante i en debat om hvem der skal udskiftes med folk i North eller Astralis."

Hvis du har brug for yderligere uddybning giver jeg dig det meget gerne.
"Kan ikke rigtigt se hvorfor andre spillere end dem fra Heroic er relevante i en debat om hvem der skal udskiftes med folk i North eller Astralis."