Opret Log ind
Danny ‘tobach’ D3
Navn: Danny D3
Niveau: Hangaround
Nick: tobach
Indlæg: 76
Medlem siden: 29-05-2016
Steam verificeret: Verificeret
Medlem nr: 164
Badges:
Detaljer
Seneste indlæg
Jeg har på ingen måde sagt at k0nfig ikke var grunden til at MSL følte sig uforberedt, jeg synes bare ikke det er etisk korrekt at tage det som et faktum at det var pga. at han har været "uprofessionel" eller "toxic", om så det skulle vise sig at være korrekt eller ej.

Det virker i hvert fald underligt at de skulle have gidet at have ham på holdet i over et år, lade ham håndtere langt størstedelen af alle interviews og ofte rose ham igennem den periode, hvis han bare er "toxic" som du siger.
https://youtu.be/f3c_y0-8Y7Q?t=79

Det her du snakker om? Synes stadigvæk at medmindre at du faktuelt ved hvad disse "personal issues" handlede om, så er det stadivæk gætterier du fyrer af. Det er tydeligt at du ikke bryder dig om hans personlighed og udstråling, og du kan have den mening der passer dig omkring hans offentlige persona, men det giver dig ikke retten til at fyre rygter af.
Første gang jeg har hørt om det, lyder meget som rygter. Har du kilde på?

Mht. SoMe, så siger det jo intet om hvordan han er på et hold. Det kan måske godt fortælle dig noget om hans personlighed udadtil, men resten er gætværk og rygter.