Opret Log ind
‘ruggah’
Navn:
Niveau: Normal
Nick: ruggah
Indlæg: 30
Medlem siden: 25-08-2016
Steam verificeret: Verificeret
Medlem nr: 1017
Badges:
Detaljer
Seneste indlæg
Faste maps, jo dét.
Nu skal folk lige holde benene på jorden. Vi spiller ikke vores bedste kamp, det tror jeg alle er enige om. Men vi taber 6/6 pistolrunder, vinder ingen forcebuys og formår ikke at vinde de afgørende runder, der gør at HR skal tage 1/2 eco's. Så er det opad bakke.

Vi formår trods alt at slå FaZe, Immortals og Astralis i gruppespillet, det er hvad jeg tager med videre af positive ting. At vi så stadig mangler det sidste, for at kunne slå alle hold i en bo3 (HR/IMT/SK/VP - vores sidste 4 playoffs-nederlag) det er noget vi arbejder på. Vi bliver ikke udspillet. Vi vinder vel flere våbenrunder end noget andet hold, det kan vi trodsalt arbejde videre med vs. havde vi blevet ødelagt og udspillet. Vi kender vores udfordringer og problemer; vi er ikke et fejlfrit hold, bliver aldrig et fejlfrit og har heller ikke tænkt os at være fejlfrie - det er ingen. Ses til IEM Sydney.

At folk så basher aizy fordi han har en dårlig kamp til eventen, det synes jeg er langt under standard. Han vinder os trodsalt mange utroligt vigtige runder og har kæmpe impact tidligere i turneringen. Så ro på.
Admin enforcede det udenom begge hold. Om det var rigtig eller forkert, det skal jeg ikke gøre mig klog på. Generelt var det en lorte situation for alle hold, da a) os, da Magisk var i en 1on2 med bomben, hvor han kunne tage 1v1 dueller, b) Astralis vandt pistolen fordi Magisk laggede ud da gravspilleren peaker frem, c) Starladder fordi det skabte en masse uro og forvirrede admins - med dertilhørende forsinkelse. Kan se scenarierne fra alle sider, karma eller ej, så vandt Astralis 2-runden efter vi vandt pistol #2. Så lidt fair blev det vel i sidste ende.