Opret Log ind
‘probe’
Navn:
Niveau: Regular
Nick: probe
Indlæg: 144
Medlem siden: 08-02-2018
Steam verificeret: Verificeret
Medlem nr: 4624
Badges:
Detaljer
Seneste indlæg
Altså for mit vedkommende ville det nok være lidt dybere interviews med et par fra North el Astralis her under et dansk event. Hvis det ikke er her man skal vise fanen som dansk CS site, hvornår så?

Et par ok interviews med et par danske stjerner, coaches evt osv ville være på sin plads. IMO.
Nice med interview der. Håber vi får set lidt fede artikler her når det store cirkus er i DK. Men ja, angående det der: Helt ærligt, Hellraisers er fanme heller ikke sjove at spille imod. Måske et af de farligste hold overhovedet udenfor en normal top 10. Kommer altid med noget nyt. Og jeg siger det igen; Skal FaZe være rigtigt internationale skal de da have ISSAA på et tidspunkt :)Men mht schedule, jetlag osv. Alle hold vælger jo deres turneringer. Vi har set Astralis blive bedre til at melde fra og koncentrere sig om nogle specifikke turneringer. Så den der med jetlag og fyldt schedule er vist ris til egen røv, eller hvad man nu siger? På det her niveau, med alle indforstået, virker det ikke rigtigt som en undskyldning men som et vilkår man må gå udfra. Nevermind.Lad os nu lige få noget Dansk Succes på Dansk Grund!
2018-11-30 00:19
Det er vist en gammel windows bug. Er det Win7 du kører med? Sjovt nok har jeg læst om at det samme var tilfældet i både 8'eren og 10'eren hvor USB porte pludselig ikke læste inputs og man var nødt til at disconnecte/connecte for at gennemføre en genindlæsning af dem. Jeg oplevede det selv i Win7 hvor jeg måtte trække et usb stik ud og sætte tilbage i hver gang min comp havde snoozet.