Opret Log ind
‘probe’
Navn:
Niveau: Regular
Nick: probe
Indlæg: 161
Medlem siden: 08-02-2018
Steam verificeret: Verificeret
Medlem nr: 4624
Badges:
Detaljer
Seneste indlæg
Så ikke kampen. Men er 100 enig i at begge IGL's altså skal vise højere individuelt niveau. Synes Acilion har været "nogenlunde" men Cadian halter altså langt bagefter resten af hans hold når det kommer til mekanisk skill.

Og det er jo fair nok. Så må man kompensere på anden vis. Men der mangler jeg også at se noget. Jeg tror ikke Cadian leder North til efteråret hvis han ikke stepper op og viser lidt bedre skills desværre. Han er sgu ellers en sympatisk fyr så jeg ønsker ham kun alt det bedste. Men jeg ser ikke Norths ambitioner flugte med hans niveau og bidrag desværre :(
Damn. Missede den. Synes ellers Heroic så uhyggeligt skarpe ud igår. Es3tag var altså varm. Og mertz viste lige hvordan man svinger stokken (sgu lige før han er mere uhyggelig med en Scout :) ).

Godt at se de danske hold være så skarpe for tiden. En skam de så ikke lige er med til Majoren. Men ka de holde det niveau er jeg sikker på de kan lave et par upsets i løbet af halvåret.
Du kan jo tjekke linket i artiklen og finde lineuppet derigennem. Men det er raalz, BERRY, alexsomfan, Remoy og Kolibrien https://www.alienwaregamearena.eu/league/teams/4/