Opret Log ind
J. ‘noche’ Anderson
Navn: J. Anderson
Niveau: Pro
Nick: noche
Indlæg: 1073
Medlem siden: 29-05-2016
Steam verificeret: Verificeret
Medlem nr: 118
Badges:
Detaljer
Seneste indlæg
Mega downvote for at disse Premier. Bedste hiphop album til dato er stadig og vil altid være Moment of truth. Men det kan være jeg giver det en lytter, når baby ikke sover.
Det kan være, at der er lidt seeds ude af position, men det er genialt at BOTs har fået sidste seed. Det seed ramte de fandme lige i rø...
Tvivler på hovedparten af navnene. Ikke fordi de mangler talentet, men flere af dem mangler simpelthen holdet til at kunne spille sig ind i varmen fra. Der skal ske markante ændringer for blandt andre, at vores danske håb spiller sig ind på listen i 2020, fordi deres nuværende situation ikke er konkurrencedygtig nok. 2019 listen er også fyldt med talent og unge spillere, hvor forventningen er at flere af dem fortsat vil udvikle sig, så 2020 vil formentlig byde på flere gengangere end listen for 2019. I alt bød 2019 kun på fem spillere over 22 år, heraf tre fra Astralis.

Den mest selvskrevet til listen i min optik er frozen, dominerede flere kampe her mod slutningen af året og viste sig som et alternativ til ropz og woxic hos mouz. Det er samtidig et hold, der kommer til at kæmpe med om titlerne i de helt store turneringer - medmindre at scenen bliver splittet alt for meget af B-site. De resterende som er i en position til at spille sig ind er; Plopski, huNter, nexa, og delvist KSCERATO og floppy, men det kræver bedre resultater fra holdenes side. Så har jeg større forventninger til at FaZe kommer tilbage og løfter niveauet og får coldzera på og måske rain. Personligt vil jeg så samtidig tro at vi ser Jame på listen, og de muligheder der ligger i hvem den sidste spiller hos NaVi kan komme til at hedde - forventeligt en fra forZe eller sh1ro.

Jeg vil ikke helt afskrive blameF, men det vil kræve ændringer hos complexity, fx at der stod valde i stedet for RUSH på holdlisten, og at obo begynder at indfri nogle af de forventninger, der er til ham i de store kampe. Det vil kunne trække både blameF, valde og poizoN ind i mulige bejlere, men det er lidt som om for meget skal gå rigtigt.