Opret Log ind
J. ‘noche’ Anderson
Navn: J. Anderson
Niveau: Pro
Nick: noche
Indlæg: 861
Medlem siden: 29-05-2016
Steam verificeret: Verificeret
Medlem nr: 118
Badges:
Detaljer
Seneste indlæg
Det er første gang jeg har hørt om angstanfald og stress i forbindelse med CS, men det er en mere og mere almindelig hændelse i arbejdslivet. Jeg balancerer selv konstant på grænsen for det mulige i min hverdag og kender mange, som gør det samme. Med mængden der spilles, presset og forventningerne både fra andre og fra en selv er det ikke en overraskelse, at vi begynder at se det her. Mit bedste råd er at pas på jer selv; I talesæt problemerne og vær' ærlige omkring situationen i forhold til jeres omgivelser og ikke mindst i forhold til jer selv. Lad det ikke komme så vidt, at situationen ikke længere er håndterbar, og hvis i møder en ledelse, teammates etc. som ikke tager det seriøst, så tag en pause og find noget andet - ligegyldigt om vi taler CS eller i det mere almindelige arbejdsliv.

God bedring Bubski.
Nu hvor br0 rent faktisk har en agent, så er det helt tosset at han melder ud at han ville have gjort mere for at skjule det. Det er præcis den forkerte vej at gå, og får ham til at se skyldig ud. Tværtimod skal han være åben omkring fejlen, hvorvidt det så er hans egen hele vejen igennem eller delvist ligger hos køberen.
Til gengæld gjaldt det omvendte for Contador, og for Rasmussen var det slet ikke nødvendigt med beviser, blot en usammenhængende historie og "dårlige geografiske evner". Helt simpelt kan man ikke forholde sig til cykelsporten, da der er så mange interesser indblandet, som påvirker dommene, og det er netop arrangørerne, der sidder med magten tiltrods for at WADA eksisterer. Det samme gælder næsten alle andre steder. Men Martin har jo ret i at beviserne aldrig kommer frem i lyset. Vi får højst at vide, at vedkommende er taget for brug af en substans, og hvad disse er blevet målt til, men dette er ikke et bevis, blot information. Beviset er blodprøven i sig selv, men kun de færreste af os har ekspertisen til at undersøge den, derfor godtager vi at eksperter fastsætter data som bevis.

I langt de fleste tilfælde er der tale om at instansen, der afholder turneringen også er den dømmende kraft - og endegyldigt også er dem som vælger om hvem, der må deltage og ikke deltage. Her er det blot FACEIT, og så er der intet forandret i det fra resten af verdenen.