Opret Log ind
J. ‘noche’ Anderson
Navn: J. Anderson
Niveau: Pro
Nick: noche
Indlæg: 1124
Medlem siden: 29-05-2016
Steam verificeret: Verificeret
Medlem nr: 118
Badges:
Detaljer
Seneste indlæg
Det plejer at være dejligt!
Skal der afholdes LAN skal det ske i de varme perioder, men vi må selvfølgelig se hvordan det udvikler sig.
Du får kigget for meget på de sidste par kampe i turneringen. Flamie spillede som altid svingende i løbet af de første kampe. Han er deres suverænt mest ustabile spiller med meget store udsving. Han lavede markant færre fejl, som turnering skred frem - og selv når han eller de andre lavede fejl, var de i positioner til at redde dem eller vinde den efterfølgende afgørende duel.

Det er ikke et spørgsmål hvorvidt jeg tror på perfecto, jeg tager bare forbehold for, at alle spillere ikke altid udvikler sig positivt, særligt for spillere der skal omskole sig selv til nye roller og positioner på et hold, der er domineret af særligt en spiller/personlighed.

Boomage er uden tvivl gået igennem et positiv transition fra hans QBF og Winstrike dage og niveauet er stigende, men igen, ligesom hos Flamie, så var det igennem turneringen, at han blev bedre og bedre, og til sidst slutter med en ADR på nuke på 160+. Den slags kommer der meget få af uanset hvor meget hans niveau er stigende, da han spillede fuldstændig fejlfrit og altid var i den rigtige position.

Så det Na'Vi hold de andre vil stå overfor næste gang, er godt nok et hold med meget øget selvtillid, men med garanti heller ikke et, som står overfor at lave en gentagelse af den dominans, der kom i de sidste to kampe.