Opret Log ind
‘maXimus’
Navn:
Niveau: Nybegynder
Nick: maXimus
Indlæg: 14
Medlem siden: 14-07-2017
Steam verificeret: Verificeret
Medlem nr: 3398
Badges:
Detaljer
Seneste indlæg
2019-02-11 16:46
Hej Sander.

Jeg har læst dit post, og tager den sidste del med til evaluerings mødet. Man kan self. altid gøre tingene bedre, og med konstruktiv feedback er det nemmere.

Vi kommer uden tvivl igen senere. Køge lan #1 var overordnet en succes, og vi er ikke skræmt væk.

Og tak for artiklerne fra dust2.dk
2019-02-11 16:42
"men lad os bare tage den" blev til et "jeg kan godt se vi har fucket lidt op men lad os ignorere det så skal det hele nok gå ":D wp ses næste år trickd <- Hvor ser du det henne? Jeg har ved gud aldrig nævnt at vi har fucket noget op... Jeg stopper bare snakken, da jeg ikke syntes den er saglig mere..
2019-02-10 19:25
Hold da op et indlæg..

Men lad os da bare tage den.

Jeg var i den grad til stede.. Jeg har som arrangør fuld tillid til Vores turnerings afvikling. Alt gik efter reglerne. ALLE demoer blev set igennem, når vi blev anmodet herom. Det var INTET at komme efter. Jeg gav efterfølgene jer selv mulighed for at kigge den demo igennem, men ingen respons overhovedet.

Jeg er ikke klar over hvem du er, men jeg formoder at du ikke vandt noget. Men jeg så godt en gruppe på ca 10 mand der forsøgte at skabe den dårlige stemning, heldigvis lykkedes det ikke. Du kunne jo starte med st tage fat i mig en anden gang. Det ville være go stil. I stedet for at tage den her.. tror ikke du vinder noget.

‘Kamp ringe lan puuuuuu’ den lader jeg stå..