Opret Log ind
‘klunk0’
Navn:
Niveau: Hangaround
Nick: klunk0
Indlæg: 69
Medlem siden: 30-05-2016
Steam verificeret: Verificeret
Medlem nr: 259
Badges:
Detaljer
Seneste indlæg
Flot spillet Benja og co. <3
Tror ikke der er mig der har et hul jeg ikke kan fylde. Tror det er dig der er utilfreds med mængden af elo du har, og den eneste undskyldning du har er at mange snyder på Faceit. Kan ikke se andre logiske argumenter for, hvorfor du opfører dig som du gør, og hvorfor du fortsat postulerer at der er mange snydere på Faceit. Det er simpelthen idioti og irrationalitet. Samtidig er du ekstremt arrogant at høre på, ikke i en eneste kommentar har du forholdt dig til det vi har skrevet. Ikke én eneste - det er sgu lidt af en præstation i sig selv, taget alle de kommentarer i betragtning.

Bliv nu voksen dude. Du er 26.
Du tager fejl.

For det første er den tråd to år gammel. For det andet var det før Faceit AC blev udgivet. Det fremgår i tråden at Faceit og MM på det tidspunkt havde cirka samme antal snydere, men ser du på ESEA var der kun 1 snyder i lidt over 100 kampe (ESEA havde AC langt før Faceit).

Pludseligt - når du har fundet et argument du tror passer til din påstand - var det lige pludselig det du sagde? At der var mange snydere på Faceit?