Opret Log ind
‘haste’
Navn:
Niveau: Regular
Nick: haste
Indlæg: 333
Medlem siden: 01-06-2016
Steam verificeret: Verificeret
Medlem nr: 491
Badges:
Detaljer
Seneste indlæg
Spørgsmålet er vel bare om de er helt fan af dig efter det NPF lan der :D Hørte rygter om at I skændtes en del til det event? Correct me if im wrong! :D
Forstår ikke din tankegang. Hvorfor skulle jeg hoppe et enkelt trin ned for at de så bliver hentet? :D
Jeg leaver ikke GoldenGitte for et andet hold.
Det er altså svært at vise kvaliteter når hunden har nuppet alle de talenter jeg har hevet op fra "ingenting", netop grundet en org. :D.. Det jo ikke ligefrem fordi jeg har haft chancen for at have et hold i et år, som han havde med eksempelvis Tricked kernen og Alternate.
maeve, jugi, niko, sjuush, acilion blandt andet, (3 af spillerne du nævner som kunne være blevet noget stort?)!
Desuden er det ekstremt svært at arbejde ud fra ingen org, ingen invites. Det kan godt være dine resultater i pracc og dine ting fra pracc kører til perfektion, men hvis du ikke spiller officielle ret tit, får du bare ikke rettet de fejl og bliver først straffet for de dumme fejl i officielle kampe ;)
Ud fra hvilket synspunkt mener du at jeg ikke viser kvaliteterne hunden har? Det er jeg godt nok nysgerrig på. Jeg har slæbet hold op fra ingenting gang på gang for at de etablerede spillere tager dem og dermed får de (hunden etc) "credit" for spillerens fremgang. Eksempelvis sjuush i dette tilfælde. ^^
Det må da om ikke andet være imponerende og store kvaliteter at kunne komme fra 0 - top6 i DK, 2 sejr til internationale turneringer og 1x NPF win netop over et hold som Tricked, Windigo og andre? Kun på 2 måneders arbejde med GG lineuppet hvor vi mistede sjuush og Nodios, hvor holdets kernespillere er kommet fra "nobody" loopet?