Opret Log ind
Frederik ‘fbyskov’ Byskov
Navn: Frederik Byskov
Niveau: Regular
Nick: fbyskov
Indlæg: 197
Medlem siden: 24-05-2016
Steam verificeret: Verificeret
Medlem nr: 24
Badges:
Detaljer
Director of Esports Operations, BLAST Pro Series

Tidl. Founder & CEO i Astralis Esport ApS
Seneste indlæg
Yes, det kommer så småt i 2019. Det samme gør kvalifikationer og ikke invites only. Vi implementerer stille og roligt. Konceptet om næste års sæson holder vi for os selv lidt endnu :)
Det er også helt OK. Vi kan ikke ramme alle. Vi har dog haft udsolgt tre gange i streg, så vi klarer os nok også med, at du vælger en anden event end vores. God fornøjelse!
Det er selvfølgelig en smagsag, om BLAST produktet fanger en eller ej. Det kan vi ikke rigtig gøre så meget ved. Vi er her for at lave det fedeste show, for seere hjemme og i arenaen. Vi har mainstream øjnene på; vi vil fange Hr. og Fru Danmark verden over og gøre showet globalt. Vi havde formentligt flere seere til BLAST Istanbul, end der var til Majoren (eller andre CS turneringer for den sags skyld), men det er også på andre parametre. Vi måler ikke succes på Twitch seere alene, når vi broadcaster til 129 lande og territorier, hvor 200 millioner husholdninger kan se med. Det er altså lidt andre tal end 1 million mennesker på Twitch.

Desuden havde vi udsolgt i Istanbul, men det var nok svært at opleve hjemmefra; de engelske casters sad ikke inde i arenaen, hvorimod de tyrkiske gjorde. Så der var en mega fed stemning i arenaen; sprogbarrieren i Tyrkiet tillod ikke engelske casters i arenaen. Det vil der være i Kbh, så det gi'r nok en endnu bedre oplevelse hjemmefra også.

Dine hardcore cs:go øjne set på niveau alene forstår jeg til fulde, men som jeg også prøvede at forklare i det andet svar, så er ranglisten ikke det eneste, vi vægter. Faktisk er vores invite matrix en del anderledes end andre TO's.