Opret Log ind
Frederik ‘fbyskov’ Byskov
Navn: Frederik Byskov
Niveau: Regular
Nick: fbyskov
Indlæg: 249
Medlem siden: 24-05-2016
Steam verificeret: Verificeret
Medlem nr: 24
Badges:
Detaljer
Se min LinkedIn for mere info.

Tidl.
Director of Esports Operations, BLAST Pro Series
Founder & CEO i Astralis Esport ApS
Seneste indlæg
De 150 kr. går til den bestemte kategori. De deles ikke op.

Ja, der kommer indsigt i, hvad pengene bliver brugt på. Det bliver via udvalg/arbejdsgrupper, umuligt at have alle med i sådan en beslutning. Bestyrelsen skal så stå på mål for de valg, som er offentligt tilgængelige.

Det er af flere efterspurgt, at man kan støtte alle initiativer. Vi laver derfor én medlemsgruppe mere, hvor man støtter alle tre områder på en gang (til kr. 450). Korte og lange er, at pengene går tilbage til esporten. 2020 medlemskab ser anderledes ud, end 2021 og frem kommer til, men for nu - når der ikke er politiske midler til esporten - er det et forsøg på, at esporten selv støtter op om diverse områder. Så må vi se, hvor meget det bliver til :)
Vi er mange udover os, der er i bestyrelsen, eller de, der har sagt ja til advisory board. Det er bare ikke offentliggjort endnu. Men det kommer. Semi-pro hold (eksempel Flames), events (eks. GGW), foreninger (eks. Sørby), uddannelse (eks. Campus Vejle)... Jeg ku' liste rigtig mange andre op også. Planen er, at alle skal være en del af Esport Danmark. Både for at komme med indspark men også for at hjælpe forbundet med, hvor der er behov for hjælp (og midler).
Håber i den grad også, at vi ser esportsscenen bakke op om Esport Danmark. Det tager nok lidt tid (forståeligt) at få alle med, men med udlodningsmidler og store forbund som DIF og DGI, så vinder esporten kun terræn ved at fremvise sin størrelse. Og det skal ske via et forbund, om man vil det eller ej. Sådan fungerer politik.