Opret Log ind
‘exigo’
Navn:
Niveau: Regular
Nick: exigo
Indlæg: 278
Medlem siden: 01-06-2016
Steam verificeret: Verificeret
Medlem nr: 520
Badges:
Detaljer
Seneste indlæg
18t 53m
En Bfk/Talon Sapphire

Det bare 2 banger knive der passer godt med nogle pandora gloves :)
xyp9x har heller ikke de mest prangende stats men ALLE ved hvad han betyder for Astralis.
Det samme gælder for Glaive.
Stats er langtfra alt i det her spil og det synes jeg også niko vidste dengang han var standin hvor de faktisk vandt Dreamhack.
Gejst, vilje og god kommunikation er vigtigt for et hold.
Bare kig på Magisk i Astralis, hans gejst til holdet har bragt meget for dem imo og det tror jeg også fx niko ville kunne gøre han er bare en humør bombe uden lige. Det gør meget man er glad i et game hele tiden fremfor man sidder og surmuler etc.
Gir dig ret i at han ikke har være sig selv længe men en fælles ting siden den Heroic tid er at han ikke har haft en IGLeller holdet omkring sig der har kunnet gøre noget med ham og der kommer MSL ind i billedet og tror virkelig de skyder sig selv i foden med ikke at prøve det først fremfor det de har gang i nu.

MSL har vist han kan svinge stokken i en turnering, det synes jeg ikke er noget du kan sætte din lid til. Han var sygt svingende efter den dreamhack og der var en grund til de smed ham ud der dengang. Han har ikke det der skal til for at være ligesom fx Nitro i liguid, og jeg vil enda sige at liguid skal smide Stewie på porten og fix en Awp spiller(hello cerQ) for at de skal kunne måle sig med Astralis igen, men det er et helt andet emne :)

Jeg ville ændre i 2 spillere før jeg ville give det hele her en chance tbh fordi det ikke kun Jugi som er problemet og det der jeg tror du misser tbh. Tror ikke det her North hold kommer til at gøre det vilde (håber jeg tager fejl)

Jugi har ikke fået en ordenlig chance hvis du spørg mig, jovist han har været på North i 1 år nu, yes.. men hvilket hold det har været man... Der har da aldrig været så meget chaos eller forvirring omkring et hold eller org som North. Og det har han måtte lide under som jeg ser det. Han har haft 3 IGLS som har haft nye ideer hver gang og nye spiller han skal adapt til hver 4 måned. De har nærmest gået mere op i at gå på resturanter og lave deres TV2 gøgl end at pracc.
Lad os sige Jugi havde 1.30 rating og var hjernedød i den her 1 årige periode så ville de stadig have de samme resultater og ende ud i det de nu engang er endt ud i.