Opret Log ind
Mosaver ‘doktizh’ Bandri
Navn: Mosaver Bandri
Niveau: Pro
Nick: doktizh
Indlæg: 697
Medlem siden: 29-05-2016
Steam verificeret: Verificeret
Medlem nr: 121
Badges:
Detaljer
www.twitter.com/doktizhCSGO
Seneste indlæg
Helt rigtigt. Derfor er det også spændende at se, hvad så et succesfuldt år, som Astralis havde i 2018, gør ved regnskabet. Men det bliver vi klogere på om ikke så længe!
Det hele er super fint, men jeg har ikke tænkt mig at google mig frem til dine henvisninger. Derudover er regnskabet for Astralis nok det bedste vi kan tage udgangspunkt i, og det fortæller jo klart og tydeligt, at personaleomkostningerne er en del højere end bruttofortjenesten. Det bekræfter sort på hvidt, at dit tidligere nævnte "faktum" ikke helt er korrekt. Jeg er helt enig i, at det nok ser en del anderledes ud i 2019, selvom at alle de beløb du nævner - antaget at de er korrekte - ikke bliver skudt i Astralis det hele.

Det kan godt være, at egenkapitalen er finansieret af investorer, men det ændrer vel ikke på det faktum, at driften stadig er i underskud?

Og bare lige for at understrege.. At remse en masse tal op, uden et eneste bevis, er ikke argumentation. Jeg har aldrig sagt, at de penge RFRSH og Astralis får ind ikke er nok til at dække lønnen. Jeg konstaterer bare, at vi kan se, at lønomkostningerne er højere end hvad driften har bragt ind og at RFRSH også er i underskud. At de forskellige poster er finansieret af investorer kan jeg godt se, men det betyder ikke, at driften fremskaffer overskud.
Tror jeg hopper på samme båd som glace og hurtigt konstaterer, at intet af det du har skrevet længere oppe er facts. Det lyder mere som tre skud for en tier.

RFRSH - som i øvrigt ejer Astralis - havde et underskud på 27 millioner i 2017. Derudover havde Astralis et underskud på 4,6 millioner kr. i 2017, hvoraf personaleomkostningerne udgjorde ca. 3,2 millioner kr. mere end bruttofortjenesten. Vi kan hurtigt blive enige om, at der kan være sket meget på 1½-2 år, men hvad fortæller det dig, at det hold, der på alle parametre, er i førersædet præsenterer så stort et underskud?

http://www.dust2.dk/Nyheder/5845-rfrsh-forventer-f..