Opret Log ind
Mosaver ‘doktizh’ Bandri
Navn: Mosaver Bandri
Niveau: Pro
Nick: doktizh
Indlæg: 608
Medlem siden: 29-05-2016
Steam verificeret: Verificeret
Medlem nr: 121
Badges:
Detaljer
www.twitter.com/doktizhCSGO
Seneste indlæg
Er ikke helt sikker på, hvordan du kommer frem til den konklusion, men nej, du kunne ikke være længere fra. Det jeg siger er, at når man vælger at sætte alt sit fokus på Main-turneringen (hvilket er forståeligt), så må man forvente to scenarier:

1) Mange tier 2-3 hold ender i B og tager hjem, fordi 20.000 kr ikke er noget de gider at bruge 1-2 ekstra dage på. Udover det kunne jeg forestille mig, at nogen af holdene måske tager, at det er under deres "prestige" at deltage i noget, der hedder B.

2) Mange hold nægter bare at deltage til CPH Games, og på den måde får de 4 tier 1-2 hold, der er inviteret og så knap så mange andre gode hold. Der skal nok komme gode hold nok til at de får fyldt Main-turneringen ud med den kaliber hold de ønsker, men så tror jeg heller ikke de får mere ud af det.

Det ser ud til at flere af jer stadig misforstår pointen/min pointe. Det handler ikke om motivation eller at spille imod verdenseliten. Selvfølgelig vil holdene det, men det handler i den grad også om tid kontra hvad man får ud af det. Jeg tror bare ikke, at de her hold gider at spille for et beløb, der er lavere end det de får i månedsløn. Selv ikke hvis de kan få lov til at spille imod hold af deres eget niveau. Det gør de jo alligevel tit. Det er 1-2 dage ekstra de bruger på det, og derfor kunne jeg godt forestille mig at mange af de her hold bare takker nej.

Udover det har Copenhagen Games også bare fuldstændig ødelagt deres eget koncept. De skulle have beholdt 16 hold, så de bedste 12 kunne kvalificere til Main-turneringen, så havde det også været mere spændende at følge med. Tror du at det daværende Singularity nogensinde kunne have vundet Copenhagen Games med det her format, de stiller i år? Selvfølgelig er det en første prioritet at få de bedste hold til turneringen, men alt som CPH Games har stået for de sidste mange år er ikke til stede ved dette event. Og jeg tror, at der kommer flere konsekvenser end man lige forestiller sig.

Jeg kan sagtens tage fejl, det ved vi ikke før turneringen starter.
Selvfølgelig er der erfaring at hente i B, hvis du hedder Sublife, Main Street eller noget helt tredje. Men det lyder på dig som om, at du ikke helt forstår hvor stor en mængde tier2-3 hold, der ender i B?

Hellraisers, Vega, AGO, GODSENT, BIG, Sprout, Epsilon, EnvyUs, EnvyUs Academy, Space Soldiers, Valiance, Alternate, eXtatus, HAVU, Superjymy, Kinguin, Pride, Red Reserve, Spirit, AVANGAR, EPG, Nemiga, QBF, Flipsid3... Jeg kan godt blive ved, men det her er bare en brøkdel af de hold, der potentielt deltager. Hvor mange af de her hold gider at spille B? Jo, så kan man spille for de 20.000 kr, som måske lige dækker nogen af udgifterne, men ellers ville hold af denne kaliber aldrig spille B jo.

Personligt ville jeg gerne spille for de 20.000. Ingen tvivl, det er alligevel en god slat og dækker alle de udgifter jeg ville have til et CPH Games, hvis jeg skulle betale af egen lomme. Men man er nødt til at se det fra tier2-3 holdenes perspektiv.
1d 8t 16m
Yep. Kører sjældent under 300 FPS.