Opret Log ind
‘diOnysos’
Navn:
Niveau: Regular
Nick: diOnysos
Indlæg: 199
Medlem siden: 03-06-2016
Steam verificeret: Verificeret
Medlem nr: 600
Badges:
Detaljer
Seneste indlæg
1.5 mill over tre år er ikke meget det er vi enige om. Dog tror jeg det er godt for den generelle dansker at esporten får et nøk op i anerkendelse.

I forholdet til om det er forening eller firma er vel som sådan lige fedt. Flere af Dk's top organisationer var foreninger (som spillede både minors/majors/med mere som forening) helt op til investor fik spyttet penge i et aps selskab. Derudover er der da også fornuftige subsubtop i Marienlyst Esport & Sørby som også er foreninger.

Men jeg tror ihvertfald at uanset hvad man mener om eSport DK så er det godt få hele gaming/esport subkulturen mere frem i det offentlige og vist familien Danmark såvel som forretnings drivende hvad Esport er for en fætter.
Tror nu ikke de på nogle måder havde andre intentioner om at sælge billetter, de valgte så en åndssvag måde at gøre det på.

Man kan kategorisere det som man vil, det er fortid. Deltagerne fik penge retur og det eneste der vel er at gøre er at kigge efter andre LAN man kan melde sig på.
Vi kan være enige om at det måske er en dårlig måde at afvikle forretning, men som jeg antager det, er det ikke af ond vilje men af den simple grund at hype arrangementet p.g.a lavt billetsalg.

Og tilbagebetalingen til deltagerne er da også et positivt tegn, og igen som jeg forestiller mig, så er det intet i ond tro de har lavet, men kun med den gode intention om at kunne bidrage til gaming scenen og få arrangementet stablet på benene.