Opret Log ind
‘byx’
Navn:
Niveau: Pro
Nick: byx
Indlæg: 1233
Medlem siden: 18-09-2016
Steam verificeret: Verificeret
Medlem nr: 1224
Badges:
Detaljer
Seneste indlæg
Når du siger " Stort set alle de kendte gamer stole kommer samme sted fra og næsten ens.." - hvad mener du så? At Maxnomic, DXRacer, AKRacing og lignende kommer fra samme sted? Og hvilke "billige" mærker omfatter dette. Har du noget mere konkret på at det er sandt?

En stol til 3.000 kr kan aldrig have samme kvalitet som en til 1000 kroner, og hvis du prøver at mærke og fornemme kvaliteten på de billige stole finder man hurtigt ud af at det er kina skrammel af værste skuffe der bare er blevet pyntet lidt med nogle farver og "ligner" en god stol.

https://www.needforseat.de/en/maxnomic-vs.-noname <- et meget godt eksempel på det jeg siger. Jeg har ikke aktier i Maxnomic, men jeg synes dit indlæg er noget tåget.
Jeg har et hæve-sænke bord og er helt vildt glad for det. Det at kunne indstille højden præcist til dig er en klog investering i dit helbred. Særligt din ryg.

I forhold til stol har jeg en Maxnomic som er meget komfortabel og solid. Jeg ville ikke investere i de der billige skrammel-stole man kan få for 1000 kr +/- hvis det var mig. Hellere have noget af kvalitet man kan have i mange år og som man er glad for hver dag.
Solidariteten er spitzen!