Opret Log ind
Peter ‘PMVejle’ Møldrup
Navn: Peter Møldrup
Niveau: Normal
Nick: PMVejle
Indlæg: 33
Medlem siden: 11-08-2016
Steam verificeret: Verificeret
Medlem nr: 937
Badges:
Detaljer
General Manager i Tricked esport.
Seneste indlæg
Hvis du kigger på Seiers seneste investeringer kan du se hvorfor han ikke er i Tricked længere, han lavede en investering der var interessekonflikt og skulle vælge.

#10 tyder du at du er med på hvordan forretningsdelen er.

Du går kun ud fra CS:GO, men esport er ikke bare CS:GO. Vores brand er stærkere indenfor esport end agf uden tvivl.

Og hvis du går ud fra alle 3 år er vi også kun vokset som klub, og du forholder dig stadig ikke til markedsværdien.

Som du selv ved skriver medier altid en nyhed med det samme de får snus om noget, hvorpå klubben selv har lagt en slagplan for hvordan de vil have det ud, det er ikke kun os der er et eksempel det er stortset alle klubber, vi kan ikke bestemme hvad dust2 vil skrive eller hvornår de vil. Det kan være vi sender noget ud i dag, i morgen, om et måned hvem ved.
Vi er en klub med flere fuldtidsansatte mod en med 0, så det er svært at samligne da vi er på 2 vidt forskellige niveauer og budgetter.
Men som du fortæller i en anden kommentar har du jo tydeligvis forstand på forretningen i esport, så derfor har du jo også styr på at markedsværdi er en kæmpe faktor, og noget af det en investor vil være meget interesseret i. Derfor går jeg ud fra at du har styr på det går jeg også ud fra du har styr på hvad vores markedsværdi er i forhold til en klub som agf esport, og så forstår jeg ikke hvordan du ser vores forretning er dårlig ved at vise tal der er et år gammelt.

Og så jeg nysgerrig på at høre hvilke investorer vi har skræmt væk? :)
Og det er der jeg spørger, hvad sætter du os op i mod? En tøjbutik der har målet at sælge tøj, eller en fodboldklub der har målet at være kompetitiv og et medie eller noget helt tredje?