Opret Log ind
Peter ‘PMVejle’ Møldrup
Navn: Peter Møldrup
Niveau: Normal
Nick: PMVejle
Indlæg: 24
Medlem siden: 11-08-2016
Steam verificeret: Verificeret
Medlem nr: 937
Badges:
Detaljer
General Manager i Tricked esport.
Seneste indlæg
2019-03-15 08:49
Nu har jeg arbejdet med sammen med Nicolai i lang tid og må sige at jeg ikke kan se mig enig i hvad du siger, han tog vores gamle hold og transformeret det ind til et hold der kæmpede i top 25..
Hvis vi kigger på spillere før de var i Tricked og efter de joinede Tricked kan man se en stigning på deres performance og rating, samt også hvis du kigger den anden vej så har flere også taget et dyk i begge dele efter de har forladt Nicolai.
Nicolai holder sig okay niveau mæssigt, men han gør så meget for at alle på hans hold performer som man ikke ser ved de fleste andre iGLs.
Nu skal du også tage højde for at de fleste af de hold vi har haft under hunden har vi været nødsaget til udskiftninger, fx Niko, JUGi, HUNDEN, es3tag, maeve hvor blev Niko solgt, det var jo ikke fordi vi ikke ville fortsætte med det hold, samme da JUGi blev solgt som eksempler.
Det er jeg ikke enig i, vi har masser af eksempler som aldrig har haft en gambling sponsor som opskins eller csgofast. Vi havde fx. aldrig en lignende sponsor i Tricked. Magistra, Wicked gaming eller Main Street som flere eksempler havde hellere ikke til min viden, og her holder jeg mig kun ved danske hold.
csgo som en esport er stadig kæmpe stort, folk er vilde med det, og der er ved at blive bygget en god infrastruktur.
Det med at gambling bliver jagtet af Valve skal/har nok give et lille hul i vejen, men kommer slet ikke til at dræbe det.