Opret Log ind
Per ‘Nomad’ Lambæk
Navn: Per Lambæk
Niveau: Admin
Nick: Nomad
Indlæg: 86
Medlem siden: 13-04-2016
Steam verificeret: Verificeret
Medlem nr: 2
Badges:
Detaljer
I vanlig stil venter jeg med at udfylde denne til siden er færdig udviklet. Samme gør sig gældende på HLTV.org, hvor den nu har 10 år på bagen, men hvem ved, en dag måske!
Seneste indlæg
Epicenter var lavet af ESForce som ejer Virtus.pro, plus dele af Na'Vi og SK..
Hehe, det er ellers semi relevant da "WME | IMG" også roder rundt med esport, vent og se, de skal nok blive den amerikanske counter part til RFRSH lige pludseligt. Det var dem som gjorde meget af benarbejdet for ELEAGUE.
Mit gæt er, vi får aldrig Valve til bordet, vi har snakket med dem til majors, og når man snakker med de drenge er de altså bare på en hel anden planet end at skulle være ved at sætte struktur på tingene, de blander sig udenom lige så længe som de overhovedet kan, og hvis de bliver tvunget bliver det ikke en eller andet stor struktureret løsning, det tror jeg simpelthen ikke på.

TV rettigheder osv kan de jo bare konkurrere om, jeg synes det er fint der nu flyder lidt penge (og det er altså småpenge i CSGO i dag, $3M) fra YouTube. Det skal twitch nok counter med nogle andre, og så er vi på $6M og så hjælper det stille og roligt, det er for mig se den korrekte vej at gå. ESL må gerne tjene penge på at afholde events for min skyld, jeg gider bare ikke have at de ejer CS og kan bestemme alting, og derfor er det for mig at se stadig hvorvidt man er eksklusiv med ESL eller ej som betyder noget.

Det er så også derfor at jeg faktisk tror ESForce og RFRSH er fint nok, fordi de holder ESL væk fra eksklusivitet. At de så ejer hold også er en hel anden katastrofe, men det er nok noget vi er nødt til at leve med indtil der kommer flere penge udefra og køber holdene, fordi hvilke hold vil sige nej til ESForce eller RFRSH penge nu, bare for at kunne sige de er clean? Der er nødt til at være alternative penge, og dem må vi så pænt vente på.