Opret Log ind
Rasmus ‘MumaCe’ Riberholdt-Nielsen
Navn: Rasmus Riberholdt-Nielsen
Niveau: Pro
Nick: MumaCe
Indlæg: 472
Medlem siden: 25-04-2016
Steam verificeret: Verificeret
Medlem nr: 9
Badges:
Detaljer
Global i MM!
Seneste indlæg
Btw, hvad sker der med B og C turneringen med under 64 hold. Jeg tænker at enkelte hold måske har tilmeldt sig for at undgå at havne i samme turnering som bedste hold der misser Main turneringen.

Vil der stadig være en B og C-turnering?
Jeg har bare set ved andre events (ikke nødvendigvis cph games), at det normalt godt kan tage sin tid ved events med mange hold, at det hele lige kan rykkes lidt, fordi først skal admins have resultater fra 32 forskellige kampe omkring samme tid, sætte kampene op i ebot, dele ips ud til kampene og så få holdene til at opdatere siden osv.

Hvor man med round-robin måske kan tildele server info på forhånd og resultaterne fra før er lige meget. Kender ikke nok til ebot til at vide om man kan sætte kampene op før, men tænker så meget arbejde du kan lave før turneringsstart, hjælper dig når 50 hold skal indgive resultater og enkelte klage over brug af bugs, computerproblemer hos spillerne så der skal pauses og diverse andet.
Derudover ser jeg ikke rigtig nogen fordele i den her sammenhæng med GSL. Det kræver mere arbejde for admins, også omkring scenekamp osv.