Opret Log ind
Rasmus ‘MumaCe’ Riberholdt-Nielsen
Navn: Rasmus Riberholdt-Nielsen
Niveau: Pro
Nick: MumaCe
Indlæg: 450
Medlem siden: 25-04-2016
Steam verificeret: Verificeret
Medlem nr: 9
Badges:
Detaljer
Global i MM!
Seneste indlæg
Mht. til seeds, så bliver det en kolossal udfordring. Ikke så meget i stage 1, men derefter. Men det format bliver man nød til at seede i hvert fald top 16 i en rækkefølge, der skal være meget præcis.

Mht lokation har de annonceret at holdene bliver blandet
Du mister måske en håndfuld hold, men nu er det et LAN event, så jeg synes det er den bedste mulighed. Det gør det alt andet end lige også det federe, at hold kan overraske på lan, som Great Danes var ved at gøre det sidste år, og se så intense kampe som den afgørende kamp for om Sprout kom i Main turneringen.
Lyder spændende. Jeg synes det virker som om man har lyttet og evalueret på den feedback man har fået, og der er i mine øjne ikke meget der kan forbedres på papiret.

Eneste minus er vel, at 16 hold vil være helt ude af CS:GO turneringen allerede fredag fra C-turneringen. Måske man skulle overveje at lave en mindre/hygge turnering for de hold der bliver slået ud hurtigt? - En 2v2 turnering, Danger zone turnering, gungame turnering, et eller andet der kunne starte fredag eftermiddag, især hvis der kommer en del for at hygge kontra at se de bedste hold spille.