Opret Log ind
‘MrWandel1’
Navn:
Niveau: Nybegynder
Nick: MrWandel1
Indlæg: 6
Medlem siden: 20-11-2017
Steam verificeret: Verificeret
Medlem nr: 4146
Badges:
Detaljer
Seneste indlæg
Hej Gran,

Tak for rosen! Vil dog gerne prøve at besvare din undren. Nyt navn for at imødekomme en mere professionel fremtid, rent visuelt og udadtil. 'CG-LAN' var blevet lidt oldfasion og vi prøver plot at følge udviklingen. :-) Derudover så ja, måske er 2 turneringer i U16 for meget, men hvis der bare kommer 8 hold, så skal de de 4 dårligste helt sikkert også have en god oplevelse, og måske hive en guldmedalje med hjem. Vi vil gerne skyde så bredt som overhovedet muligt og give succesoplevelser for især de unge og uprøvede gamere. #DEF
Faktisk ikke helt, fordi de andre spil til eventen spillede også en stor rolle. F.eks. havde vi overtalt hele PUBG Scenen til at komme, men så 3 uger inden eventen, blev en kvalifikation til starladder announceret og det gjorde at interessen fra deres side blev halveret.
Men ja vi har nogle fokuspunkter i markedsføringen, som skal forbedres. ;-)
Jo måske, problemet ligger bare i samarbejdspartnere, som har en deadline for, hvornår der senest skal ligge en aflysning. Hvis vi lod salget gå til event start og vi stadig ikke havde nået det nødvendige salg af billetter, så kan vi ikke aflyse, uden at miste penge på klausuler om betaling, fordi de allerede har shippet materialer eller påbegyndt noget som for dem har en økonomisk konsekvens, vi så skal betale for. Håber det gav mening. :-)