Opret Log ind
‘KajusKalorius’
Navn:
Niveau: Hangaround
Nick: KajusKalorius
Indlæg: 98
Medlem siden: 01-06-2016
Steam verificeret: Verificeret
Medlem nr: 510
Badges:
Detaljer
Seneste indlæg
Virtus.pro vs. Astralis = 1-2
Kjaerbye
North vs. SK = 0-2
coldzera
Hehe, de har selvfølgelig al ret til at komme hvis de vil :-)

Men nu hvor de deltager til store internationale lans og tjener tusindvis af dollars hver måned ville det være sympatisk nok, hvis de lod de små lokale lans være til de mindre hold, der knokler for at komme frem på scenen. De prizes de vinder til disse lans er jo småpenge for dem, men det ville betyde al verden til de unge danske hold, hvis de kunne få en bid af kagen.

Er desuden heller ikke enig i at det øger konkurrencen. Der er sgu ikke meget at lære for et sammenspillet top 10-25 dansk hold, der bare bliver kørt midt over af et løst-spillende mixhold af prof spillere. Jo, måske har de lært at de har dårligere aim. Så på den måde synes jeg heller ikke det gavner de danske holds udvikling på den lange bane.

Men altså, vi er jo i realiteten enige. De skal selvfølgelig være velkommen til at spille turneringen, kan bare ikke se hvad det skulle gavne.
Inderst inde er der ingen der kan lide de er der - det smadrer konkurrencen fuldstændig. Men altså, hellere slikke lidt røv nu hvor chancen byder sig :-)