Opret Log ind
PlanteN ‘Jille’ "Jille" Kap
Navn: PlanteN "Jille" Kap
Niveau: Uheldig
Nick: Jille
Indlæg: 5
Medlem siden: 15-11-2017
Steam verificeret: Verificeret
Medlem nr: 4120
Badges:
Detaljer
Gården x Ite
"Ugler i mosen" - mandeN
Seneste indlæg
2019-02-10 21:32
Du kan jo bare høre din gode kammier fra dit eget hold.
2019-02-10 21:22
Alt i alt vil jeg mene, at det var et fint lan på trods af en lidt uheldig start.
Men når det så er sagt, har jeg noget jeg gerne vil tilføje til din kommentar.
"en gruppe på ca 10 mand der forsøgte at skabe den dårlige stemning" Måske man som arrangør, admin eller hvem der ellers var til stede som skulle være en autoritet se på den her "gruppe på 10 mand" og tænkte "måske der er noget om snakken, når en del "well-known" danske spillere siger, at der er ugler i mosen". Det er jo ikke ligefrem helt nye spillere, der står og anklager hinanden for snyde.
-Jeg kan sagtens forstår, at man som arrangør og admin ikke bare kan kyle folk ud bare sådan, men der blev fandme lagt beviser på bordet for, at det VAR ugler i mosen.
-jeg synes at der manglede noget autoritet fra admins. Der blev lagt rigeligt beviser for, at der skete noget som ikke normalt skal finde sted til et lan, og jeg er fuldt indforstået med, at det er et nyt lan og man tit finder ud af nye ting undervejs, men det her kan vel være en ting man kan have nogle retningslinjer for næste gang.

En sidste lille ting jeg lige vil smide ind her, til folk der gerne vil til køge lan. så kan i købe musen her. https://www.elgiganten.dk/product/pc-tablets/mus-t..

Og så kan i se den her video, og så ses vi til Lan ;D
https://www.reddit.com/r/VACsucks/comments/5iqgdr/..
Kan du komme ud med dig cheater svin, vi vil ikke have dig i scenen, sjåffe og håffe