Opret Log ind
‘HUNDEN’
Navn:
Niveau: Regular
Nick: HUNDEN
Indlæg: 247
Medlem siden: 31-05-2016
Steam verificeret: Verificeret
Medlem nr: 478
Badges:
Detaljer
Seneste indlæg
Jeg er dybt enig i at der ikke bør være lønforskelle når man som hold skal ud og finde en nyt sted sammen. Man er stadigvæk et meget tæt hold, og man bruger 30+ timer om ugen sammen, og det er vigtigt at der er så meget lighed som muligt.

Nye hold, der kan skabes lønforskelle - men samlet hold der skal ud og finde noget nyt bør få den samme løn. Så hvis Astralis skulle finde noget nyt, burde deres løn også være det samme.
Men har du nogensinde beholdt en spiller der ikke har præseteret i 2 måneder? Jeg har mine tvivl. Man må aldrig begynde at føle sig for sikker på sin plads, så begynder man at spille mindre og arbejde mindre for ens position på holdet. Selvom der ikke sidder nogen på bænken, så sidder der stadigvæk 5-15 personer som kan erstatte dig som vil præstere bedre og udnytte sin mulighed hvis chancen kommer.

Callerens værdi er steget til ekstremerne det seneste år, da man ikke længere må tale som coach under majors osv. Måske er der mangel på firepower fra mange callers men de er oftest personen som gør at spillet går op i en højere enhed, og hvem har ikke lyst til at have en af verdens bedste callers?
Uden at vide hvilke parametre der bliver handlet på - så går de forhåbentligt ikke op i stats.
Synes dit eksempel med glaive er ekstremt dårligt, da man må som udgangspunkt sammenligne hans markedsværdi på sammenlignig af andre callers og holdet resultater og hvordan han er som leder af holdet.
Samt device må man sammenligne med de andre superstjerner som spiller samme rolle som ham og hvilke værdi han har for sit hold.

Hvem er så mest attraktiv? Ja det kommer vel an på hvad holdene ude i verden mangler. Hvis mangel varen er en caller, så er glaives markedsværdi ekstrem høj men hvis Feks fnatic en dag har lyst til at lave et superstjerne hold - så er det jo device som er mest værd.