Opret Log ind
‘HUNDEN’
Navn:
Niveau: Regular
Nick: HUNDEN
Indlæg: 410
Medlem siden: 31-05-2016
Steam verificeret: Verificeret
Medlem nr: 478
Badges:
Detaljer
Seneste indlæg
Men man skal vel starte et sted? Gambit kom også hele vejen igennem en kval dengang de startede, de har trodssalt vundet en major nu. Flipside og Navi har dyb historie med majors. Vega har overlevet 2 major kvals nu, så de må vel også høre med til major holdene?

Men NiP har jo vist 2 ud af 2 minor kvals - at de bare ikke har været gode nok til at være med på daværende tidspunkt. Selvom de stadig får rigtig mange invites til alle mulige events, og forbliver et top15 hold - så kræver det noget specielt at komme gennem sådan et minor/major system.

En 16 holds minor med både hold fra CIS/EU, ville klart være det vi alle sammen foretrak - men VISUM problemer osv for de russiske hold, er jo altid et problem.
Jeg vil gerne se mig enig at der skal ske noget med cis/EU minor. Det er ikke et problem for EU eller russere at spille mod hinanden ping wise.

Men at sammenligne avangar med et tilfældigt top10 hold i Danmark, er skudt helt ved siden af. De har gennem hele sensommeren og efteråret vist højt niveau i både cis minor, binary dragons lan(slog north.acd?) og mange online turneringer.

Så når vi er igang, så har vi ud af se seneste 16 hold til majoren altså 4 CIS teams, så helt lavt må niveauet jo ikke være.
Skal vi ikke lige prøve at give folk en chance når playzeek er minimum 5 år gammelt?