Opret Log ind
‘Del337ed’
Navn:
Niveau: Regular
Nick: Del337ed
Indlæg: 211
Medlem siden: 01-06-2016
Steam verificeret: Verificeret
Medlem nr: 499
Badges:
Detaljer
Seneste indlæg
Ingen kritik skal gives til Atlando for deres valg. Holdet leverede ikke på de parametre som at det krævede, og det var bl.a. årsagen til det hurtige farvel.Det var nemlig heller ikke kun resultaterne, som var årsagen, da enkelte spillere på holdet ikke så sig selv fortsætte efter power ligaen. Det var derfor holdets fælles beslutning at vi ville fortsætte hos atlando, indtil at ligaen var slut, og da vi sad til de sidste par kampe, så ville vi ønske vi kunne gøre mere for det sted der havde gjort så meget for os. Atlando fortjente sku egentlig bare bedre, og håber at fremtiden er lys for dem.
Det var også ment en smule sarkastisk, og som andre skriver ja, så er der en balancegang, jeg synes bare at det er meget forkert hvis at nogle mennesker mener, at det man går ud og udtaler at vi er overbevist om at vi vinder, ikke er overgrænsen overhovedet. Mentalitet er 80% af CS. Selvfølgelig skal man jo aldrig have den overbevisning om at alle man spiller imod er rene bots, da det rammer ens mentalitet højere når at man taber runder, men det er jo lækkert at se folk har tillid til det deres hold kan præstere og tør sige det uden at pakke det ind.
Kan du ikke også se, det at være selvsikker i sine egne evner er et kæmpe problem? Hellere have mere respekt for modstanderen end sig selv :(