Opret Log ind
Lucas ‘Bubski’ Andersen
Navn: Lucas Andersen
Niveau: Regular
Nick: Bubski
Indlæg: 173
Medlem siden: 31-05-2016
Steam verificeret: Verificeret
Medlem nr: 440
Badges:
Detaljer
21
Seneste indlæg
RAALZEUS ???? Men gl til flækkebry og co :P
Men jeg erkender da også mine svagheder, og ved da også selv jeg nok ik gjorde alt for det skulle blive en succes. Lidt af frustrationen kommer nok til udtryk i interviewet, så kan godt se hvordan idiotien og det umodne skinner igennem i interviewet. Skulle nok have ventet til jeg lige have sundet mig på den, men man lære vel af sine fejl.
"Det sociale betyder virkelig meget i Fragsters, og jeg var måske vant til at have et mere seriøst og "professionelt" syn på tingene i et hold"

Nu siger jeg bare at jeg kommer fra andre hold, hvor jeg har været vant til at det var mere hårdt arbejde og seriøstit der har drevet det hele. Derfor siger jeg vel bare min ærlige mening om det en anderledes model man køre i Fragsters, kontra andre hold. Og nu siger jeg heller ik direkte det uprofessionelt og useriøst det Fragsters laver, jeg sætter det bare i kontrast til hvad jeg ellers har været vant til på hold. Om man så vil bruge ordet "Seriøst" og "Professionelt" er vel en vurderingssag, måske lidt i overkanten.