Opret Log ind
‘AnJ’
Navn:
Niveau: Pro
Nick: AnJ
Indlæg: 606
Medlem siden: 31-05-2016
Steam verificeret: Verificeret
Medlem nr: 390
Badges:
Detaljer
Seneste indlæg
2019-08-22 21:56
Jeg blev tilbudt at sige ja tak til en mulighed for at få lov til at mærke efter, efter over 2 måneders pause væk fra spillet, for at se hvordan det føltes at være tilbage i et competitive cs miljø. Hvorfor skulle jeg ikke sige ja tak til det? Hvis jeg vidste på forhånd det ikke ville kunne sætte ild i den gnist jeg har for cs, så havde jeg nok heller ikke gjort det.

Jeg blev kontaktet af flames, og tilbudt et spot - hvor noget at det første jeg bliver spurgt om, er om flames kunne været et sted/hold jeg kunne have lyst til at lave et comeback - og selvfølgelig er dét det. Jeg blev spurgt om hvor meget jeg har rørt spillet siden jeg stoppede, og jeg svarede ærligt - og de valgte alligevel at give mig skudet, over hvem de ellers havde tænkt på.
2019-08-22 20:34
Jeg kan hvertfalde mærke, efter at have fået muligheden for at spille lidt med flames, at jeg ikke er klar til at gå fuldt ind i cs igen(Om jeg bliver det, ved jeg ikke). Jeg ved ikke om de havde tænkt sig at teste mig mere, og om de synes min præstation til kvallen var ok, til at de ville give mig chancen for at komme op i timer igen etc(havde en god solid 8/2weeks) - men jeg trak mig selv fra "racet" om at blive deres nye spiller. Motivationen og drivet er ikke det rigtige sted lige nu, og så er det ikke fair over for et hold som flames, eller af nogen anden kaliber for den sags skyld :)
2019-08-22 15:32
Det kommer ikke til at ske i den her omgang!

MEN.. Jeg er helt enig med dig i at de nok skal klare sig godt fremadrettet. De indtryk jeg fik af holdet er at de allerede i den 4-mands opstilling de har nu, er en god blanding af erfaring, talent og blod på tanden. De har et lineup hvor der er massere af kommunikation, inputs og initiativ - Jeg tror uanset hvem de tager med, så skal de nok blive farlige igen, hurtigt!