Opret Log ind
‘AGR’
Navn:
Niveau: Regular
Nick: AGR
Indlæg: 97
Medlem siden: 12-08-2016
Steam verificeret: Verificeret
Medlem nr: 943
Badges:
Detaljer
Seneste indlæg
Man skal vel stadigt VAC bannes, uanset ens alder, når man snyder - men at blive udelukket fra majors, som nok først er noget der sker i ens voksenliv, fordi man cheated som en uvidende 13 årig, virker ærlig talt en smule overkill imo.

Well, personligt synes jeg også at der er forskel på at snyde i mm og så i turneringer, da turneringer ofte bliver taget meget mere seriøst og der er noget at vinde, der er derfor mere at spille for.
MM er ofte en joke, folk troller og tager spillet useriøst (naturligvis ikke alle) - det betyder self ikke at folk skal have lov til at snyde der, jeg mener stadigt man skal bannes for snyd, da man ikke skal have lov til at ødelægge det for andre. Men snydere i MM er ikke mere end irritation, de frarøver ikke rigtigt en noget, udover måske et potentielt win, men snydere i MM svarer bare ikke til mere end trolls i min optik. Så at man som 13 årig snyder i MM, synes jeg ikke fungerer som grundlag for at tro at de kunne finde på at snyde til majors, andre store turneringer, etc - hvilket jo skulle være hele grunden til at udelukke dem, fordi at man ikke kan stole på at de har rent mel i posen.
For slet ikke at nævne den enorme mentale udvikling man gennemgår i løbet af ens år, specielt i periode fra teenager/barn til voksen, kan udviklingen jo være ekstrem.

Hvis man derimod har snydt i rigtige turneringer, og ikke kun mm, ville jeg være mere mistænkelig, men igen føler jeg at alderen også har noget at skulle have sagt - den er måske ikke alt sigende, men burde tages med i ens overvejelser.
Forstår ikke hvad du mener med "hvad har man at spille for?", hvis du alligevel føler at de ville have rent mel i posen - så ville du jo spille for præcis det samme som hvis det var et hvilket som helst andet team, no?
Mangler stadigt et lift