Opret Log ind
‘AGR’
Navn:
Niveau: Regular
Nick: AGR
Indlæg: 179
Medlem siden: 12-08-2016
Steam verificeret: Verificeret
Medlem nr: 943
Badges:
Detaljer
Seneste indlæg
Jeg er enig i at det er uprofessionelt og alt det der, men jeg mener stadig at der bliver gjort meget mere ud af hele situationen, ifht. til at gøre det til et racisme problem etc., og egentligt synes jeg folk overreagerer generelt - det eneste der gør det her "specielt" er fordi at det begge er kendte ansigter, og de bliver holdt til en højere standard (hvilket jeg egentligt synes er fint nok, trods alt dem der virker som forbilleder for andre). Men efter min mening så skaber Don Haci sig, og er med til at gøre mere ud af hele situationen end der faktisk er. Kan man bebrejde ham? Næh, men personligt er det ikke noget jeg respektere.
Afhænger af hvad du mener der er okay. Jeg synes det er uprofessionelt og dumt af sadokist at gøre - men jeg mener til gengæld også at der er blevet lavet et MEGET større problem ud af det end det faktisk er.
Når jeg ser de clips der, ser jeg en gut der er oprørt over en person af grunde jeg ikke aner, og flamer ham. 99% af os har sagt lignende ting til en random teammate i en pug, fordi vi mener vi blev solgt. Stadig pis dårlig opførsel og pis dårligt håndteret, men ffs, det er ikke et racisme problem, og jeg synes det virker til at Don Haci gør alt for at være offer, uden nogen rigtigt ved hvorfor sadokist var oprørt i første omgang.
Gad jeg også godt vide, svært at tro på at det der var uprovokeret. :D