Opret Log ind
Kenneth ‘7ri’ Nielsen
Navn: Kenneth Nielsen
Niveau: Regular
Nick: 7ri
Indlæg: 348
Medlem siden: 31-05-2016
Steam verificeret: Verificeret
Medlem nr: 467
Badges:
Detaljer

Freelance caster: Fragsters, TeamNovaEsport og CPH Flames
Observer: tid til anden
Producer

Har du noget du skal have castet så hiv bare fat i mig, jeg bider ikke og er klar på at caste så meget som muligt.

Kommende Events


Afsluttede Events
Observer: TVSYD efterskolernes mesterskab
Observer ved NPF
Observer ved Esbjerg musik esport turnering
Observer ved GGW#24

Cross Border Esport
Producer, Observer, Lydmand, Tekniker

Castet:
Thy party
SLP
Cg-Lan
TLP
GGW#5
Seneste indlæg
skam heller ikke fordi jeg fisker efter noget. men synes det er synd man bare går ud og skriver sådan noget uden at have noget indhold på det.

det er jo lidt det samme som at skrive "idiot" og lader den stå der. men hvad har gjort ham til hvad du mener han er? med det i tankerne kan du jo med få ord jo vvære med til at wagner evt ændre sig så du også er tilfreds med evt at spille med ham.
2019-05-14 00:51
ved ikke hvor og hvordan du har den info. for det er slet ikke noget jeg eller os i nova kan nikke genkende til. så må du jo uddybe hvad det er der er sket frem for at skrive noget som vi ikke mener der er hold i.
Virkeligt lækkert event

Scenen:
Scenen som helhed kunne jeg godt lide at den stod hvor den var, storskærmen havde også et dejligt billede, men synes man skulle lidt højt op for at man ikke skulle få ondt i nakken fordi man skulle kigge så højt. Der manglede lidt mere stemning omkring scenen. lidt hygge lys(farve) måske det bare er mig.

lyden fra højtalerne var meget lave, så man skulle næsten sidde på første række for at få lyden med. mens når der var musik, så var det højt nok.

en skam med jeres noise headset. men fint løsning selvom alle måske ikke er lige tilfredse med det.

Fedt med en kamera mand/kvinde der gik og filmede på scenen, dog lidt en skam at der skulle kable til for at det virkede, havde klart hjulpet hvis kablet var sort eller var trådløs.

Streamen: i nævner det lidt selv
Skuffende stream, classie meget pauseskærm med manglende indhold. casterne manglede hypen ellers gode til at forklare tingene. men ikke casterne der fik stemning igang. jeg er sikker på at casterne også kunne få mere info hvis deres skærm havde været noget større, det virkede nogle gange ikke til at de kunne se de ting der skete andre steder. fedt tilskuerne kunne oppe det selv.

Fedt hunden, AcilioN og Haastrup var inde og caste en kamp - altid sjovt når de kommer forbi.

Studio:
Det lignede studioet ikke var medregnet i tegning og derfor bare var sat ind og når man tænker på vi som hold kunne få så meget plads, så burde stream/studio også få lidt ekstra, så det ikke var så "rodet" samtidigt man måske lige burde overveje sine rollups

Når studio ligger som det gør, så var det softbox lys der var mega træls at gå forbi, da det er mega skarpt og når man står et mørkt sted, så har man det med at knipe øjene lidt sammen og det burde havde været rettet. men igen jeg kunne jo bare gå den anden vej rundt.

Mad/drikkelse
Godt med blandet mad, priserne var også rimelige i forhold til andre events. dog ukurente priser men de var helt fair uden man bliver flækket. manglede dog flækstegs sandwish som de havde sidste år.

Hallen:
Mega fedt sted, og man kan virkeligt se der er sket noget siden sidste år. manglede dog også lidt stemning i form af grafik eller noget på væggene da det kun var rollups der var, og dem var der dog også nok af.

Fedt man kunne holde gratis efter som man nu har betalt dyre domme for at holde til cphgames.

Serverne/net:
Kørte fint, dog nogle små lags hvor spillerne stod fast, om det var nettet serveren eller hvad det var så var det et lille minus men ellers kørte det hele efter bogen. (kan være det kun var ved vores bord, det var dog kun få gange det skete og max i 5 sek.)

Fælles frokost
En skam, da os der spillede den bo3 på det tidspunkt ikke kunne nå at få noget men ud fra hvad man har hørt, så var det virkeligt lækkert og vi kunne nok havde nået det, hvis vi var stormet afsted for det.

Tak for et godt event. eventet som helhed var mega fedt med plads til få forbedringer efter min mening, og det er kun stemning, men den var der ellers også meget af fra spillerne. ej at forglemme Søren og de folk han havde med sig til at dette kunne lykkes.