Opret Log ind

Persondatapolitik

Dataansvarlig

Dust2.dk ApS
Aabogade 15
8200 Aarhus N
Kontakt e-mail: dust2@hltv.org
Cvr-nr. 37582999

Hvilke informationer indsamler vi?

Du kan ikke være medlem hos os, hvis du ikke giver os de mindsteoplysninger, vi beder om.
Vi indsamler alene din e-mail, kodeord og alias.
Du kan til enhver tid trække dit samtykke tilbage ved at slette/ændre dine informationer på din profilside. Trækker du dit samtykke tilbage, sletter vi de oplysninger personligoplysninger du har givet .

Hvem indsamler data og hvordan indsamler vi data?

Dust2.dk ApS indsamler data når du indtaster den i vores oprettelsesformular og gennem browsere og cookies.

Hvorfor indsamler vi data?

Vi indsamler din email for at kunne verificere dig som bruger og for at kunne genoprette dit password i fald, hvis du har brug herfor.
Vi opsamler din IP for at undgå misbrug af siden, samt forebygge ulovlige handlinger.
De personoplysninger vi indsamler via vores brug af cookies, indsamler vi for at kunne tilpasse vores indhold af Dust2.dk specifikt til dig og for at kunne optimere Dust2.dk.
Dine personoplysninger videregives ikke til tredjemand. Vi bruger ingen underleverandører til behandling af dine personoplysninger.

Indsigt i personoplysninger m.v.

Hvis du ønsker adgang til de oplysninger, som er registreret om dig hos Dust2.dk, kan du se disse på din profilside eller rette henvendelse på dust2@hltv.org.
Er der registreret forkerte oplysninger om dig, og kan du ikke selv rette dem, eller hvis du har andre indsigelser mod vores behandling af dine personoplysninger, så skriv til os på dust2@hltv.org.
Du har mulighed for at få indsigt i hvilke informationer, der er registreret om dig, og du er berettiget til at komme med indsigelser mod vores behandling af dine personoplysninger.
Såfremt det viser sig, at personoplysninger om dig er urigtige eller vildledende, så har du ret til at få dem rettet.
Du kan til enhver tid gøre indsigelse mod, at oplysninger om dig gøres til genstand for behandling. Blot skriv til os på dust2@hltv.org.
Du kan også til enhver tid tilbagekalde dit samtykke til de behandlinger, vi foretager med dit samtykke.
Du har mulighed for at klage over vores behandling af dine personoplysninger, hvis vi ikke giver dig ret I dine indsigelser. Klagen skal sendes til Datatilsynet. Se mere på www.Datatilsynet.dk

Sletning af personoplysninger

Vi gemmer dine personoplysninger så længe vi har et aktivt medlemsforhold med dig. Du kan til hver en tid opsige dit medlemsskab på din profil.

Når du opsiger dit medlemsforhold sletter vi dine personoplysninger omgående.

Dataportabilitet

Din adgang til at få udleveret data fra Dust2.dk finder du på din profilside.

Vores rolle som databehandler

I forhold til dig, er vi dataansvarlig for de personoplysninger du selv behandler, herunder opbevarer i på dust2.dk

Ændring af vores persondatapolitik

I tilfælde af væsentlige ændringer af denne persondatapolitik, giver vi dig besked i form af en synlig meddelelse på vores websites.

Sidst revideret maj 2018.