zeq og a2d er ude af STEP.

STEP går i dvale

Ejerne bag STEP har valgt at sætte projektet i dvale, hvilket betyder, at deres CS:GO hold nu står uden et hjem.

Organisationen STEP har igennem 2019 været aktive på CS:GO scenen, hvor organisationen har haft flere forskellige konstellationer under sig. Men nu er det slut, da STEP er blevet sat af i dvale af organisationens talsmand, Martin Rosenbæk.

STEP viste sig for alvor på scenen til Copenhagen Games, da de under navnet STEPxHYDR kom helt til finalen i B-turneringen, som de dog tabte til AGF. I den seneste sæson af POWER Ligaen tabte STEP, der havde maquinas under sig i den turnering, en meget tæt semifinalekamp til Copenhagen Flames, der endte med at vinde sæsonen.

Men nu er STEP-projektet sat på pause. Organisationen hentede ellers for halvanden måned siden et hold bestående af spillere som wexz, zeq og Vazor, men nu skal de på jagt efter et nyt hjem. Vi fik fat i en kommentar fra Martin Rosenbæk om beslutningen.

Tingene går desværre ikke altid helt som planlagt. Fx har jeg barn nummer tre på vej. Der er ikke en finger at sætte på holdet, som har ageret 100% efter den aftale, som blev indgået. Desværre rammer vi her og nu ind i dårlig timing, hvor andre ting må prioriteres, og derfor kan vi ikke realisere de oprindelige visioner.

Dust2.dk fik også fat i zeq til en kommentar om holdets exit fra STEP:

Vi er selvfølgelig ærgerlige, men vi har naturligvis forståelse for, at tingene nogle gange ikke går som planlagt. Vi har fra starten vidst, at vi skulle arbejde hårdt og være tålmodige, og det fortsætter vi med, selvom vi møder lidt, lad os kalde det administrativ modgang nu.

Vi klør på som hold og glæder os til bl.a. næste sæson af POWER Ligaen. Vi er som hold åbne over for andre organisationer, da vi er blevet fritstillet efter gensidig aftale.

Det tidligere STEP hold består af følgende:

  • Danmark wezx
  • Danmark zeq
  • Danmark Vazor
  • Danmark Zatty
  • Danmark IceBerg

Det nu tidligere STEP-mandskab vil fremover gå under navnet a2d. Det danske mandskab har haft en svær sæson i ESEA Advanced, hvor holdet nu ligger med en score på 3-7 efter fire nederlag i træk. 

#1(Med 0 svar)
15. oktober 2019 kl. 21:46
noche
Støttet Dust2.dk med 2 julekugler i 2019
Godt at se, at artens overlevelse er sikret!
#2(Med 0 svar)
16. oktober 2019 kl. 06:47
SEVEN
Støttet Dust2.dk med 24 julekugler i 2019
Tillykke til Martin og held og lykke til a2d med at finde et nyt hjem.
Snakker de vrøvl på internettet? Har de behov for dit indspark? Login eller opret en bruger for at kunne kommentere.