mithR deler sine tanker om ændringerne i North.

mithR: "Jeg har set mig nødsaget til at lave ændringer"

mithR deler sine tanker om at have Gade som holdets nye ingame leader, samt at cajunb er kommet tilbage med hans erfaring og disciplinære spillestil.

Tidligere på dagen kom det frem, at North havde sikret sig tilføjelsen af cajunb i startfemmeren, hvor han overtager valdes plads, som rygtes på vej til et internationalt lineup sammen med NBK- og Aleksib i organisationen OG.

Herefter har Norths coach mithR været på tasterne, hvor han deler sine tanker om udskiftningen på holdet samt Gade som holdets nye ingame leader.

Inden DreamHack Masters Malmö fandt sted, overtog Gade rollen som ingame leader i North, og dette var mithR og holdet skeptisk omkring i starten, men Gades arbejdsindsats har sikret både holdets og coachens respekt.

I en turbulent tid har jeg set mig nødsaget til at lave ændringer. Der kan ske mange ting på et hold der skaber udfordringer, og inden Malmö blev Gade sat ind som kaptajn. Det har både holdet og jeg sagt at vi har været skeptiske omkring, men jeg tror aldrig at udskiftninger skal være udgangspunktet.

Gade har vundet respekten hos både holdet og jeg. Hans arbejdsindsats er enorm, og hans vilje for at skulle lykkedes er udover noget jeg har set tidligere.

mithR nævner også, at holdet har haft brug for en erfaren spiller som cajunb, og at hans disciplinære spillestil er noget, som de alle kan lade sig inspirere af.

Med René på holdet, får vi en erfaren spiller med mange års erfaring. Hans evne til at sætte holdet før ham selv er noget vi har haft brug for længe, og hans selv disciplin er noget vi alle kan lade os inspirere af.

Norths nye startfemmer kan ses allerede på mandag, hvor de deltager i ESL Pro League. Her får den nye startfemmer sin debutkamp mod fnatic, og om tirsdagen skal de dyste mod Astralis.

Hele mithRs udtalelse kan læses på hans Facebook.

#1(Med 0 svar)
11. oktober 2019 kl. 20:35
sirr
Støttet Dust2.dk med 1 julekugle i 2019
Meh 🤷‍♂️. Ved at blive træt af at skrive at det bliver spændende at følge dem denne gang. Håber stadig på det bedste, men det virker bare til at det aldrig bliver til mere end et par halv-forkølede top 10 placeringer.
#2(Med 0 svar)
11. oktober 2019 kl. 20:56
fribz
"Hans evne til at sætte holdet før ham selv er noget vi har haft brug for længe" - North2k18, North2k19

- Hvad med at få gang i noget (stabilt) firepower, friske spillere, NY motivation & tålmodighed? Få fat i en IGL der kan lide at arbejde med nye spillere og så swipe 2 core spillere og få noget nyt blod ind.

Redigering: Kan vi snart få groet et par mandlige kønsdele på North og se en af sandhederne i øjnene? (Bliver tosset af mange gentagelser i form af de samme begået fejl)
#3(Med 0 svar)
11. oktober 2019 kl. 20:56
SEVEN
Støttet Dust2.dk med 24 julekugler i 2019
Same old song. Ærligt så bliver det lidt kedeligt at høre på. Lad os nu se noget nyt, hvis I har så meget på menuen så forventer jeg også at se noget andet fra North næste gang de går på serveren. Jeg tror bare ikke på at det sker.
#4(Med 0 svar)
11. oktober 2019 kl. 20:57
zaecole
Støttet Dust2.dk med 1 julekugle i 2019
Sølv Sæsonkort Sæson 16
Havde nu ikke gjort noget at du bare smed hele udtalelsen ind
#5(Med 2 svar)
11. oktober 2019 kl. 21:28
Badefar
Jeg kan virkelig godt lide Tor, og jeg ville ønske, at jeg kunne tro på det her projekt, men det kan jeg desværre ikke. Det lyder det så ærligt talt heller ikke som om, at de selv gør:

"Det har både holdet og jeg sagt at vi har været skeptiske omkring, men jeg tror aldrig at udskiftninger skal være udgangspunktet."
#8(Med 1 svar)
11. oktober 2019 kl. 23:47
fLix8
Efter den udtalelse står jeg tilbage som et spørgsmålstegn. Hvis ikke holdet eller MithR tager beslutningerne på holdet, hvem gør så?
#9(Med 0 svar)
12. oktober 2019 kl. 01:07
NamrepuS
Tænkte præcis det samme! Har du overvejet om de spiller flasken peger på i ALLE sammenhæng!? Spiller skift, IGL, roller osv....
#6(Med 0 svar)
11. oktober 2019 kl. 21:48
cleansation
Whimp og Mithr er ved at ødelægge det sidste lille håb, som der var tilbage ved North. En skam.

Det er de samme kedelig floskler hver gang.
#7(Med 1 svar)
11. oktober 2019 kl. 21:52
mesterslagter
Hiv nu konfig og msl ind, så skal det nok blive bedre -gade/kjaerbye, -jugi
#10(Med 0 svar)
12. oktober 2019 kl. 04:29
Phoey
Hunden, JUGi, Kjaerbye, Bubzkji & Valde/K0nfig
#11(Med 0 svar)
12. oktober 2019 kl. 07:13
Luffe-
Sølv Sæsonkort Sæson 15
Guld Sæsonkort Sæson 15
Guld Sæsonkort Sæson 16
Om det her fungere ved jeg ikke. Men for fanden, giv det nu tid denne gang.
#12(Med 2 svar)
12. oktober 2019 kl. 07:18
EXR
Hahaha, det går jo fremragende. Så betalte hårdt arbejde sig sgu IKKE, som det ellers ALTID har gjort. Det er satme godt nok useriøst :D venskaber og relationer fremfor resultater, wayNOT2go
#13(Med 1 svar)
12. oktober 2019 kl. 09:36
pkn
Vinder af Kongen af Danmark
Kommer du snart online på steam, så vi kan game eller hvad??!
#14(Med 0 svar)
12. oktober 2019 kl. 12:18
EXR
Haha no, topholdene er ved at vise at hårdt arbejde alle dage har betalt sig... Når de er færdige med at fjolle rundt og fatter at signe dygtige spillere istedet for aim_bots maskiner, så kan det være jeg kommer online igen mate
Snakker de vrøvl på internettet? Har de behov for dit indspark? Login eller opret en bruger for at kunne kommentere.