blaq er Ingame Leader for AGF-mandskabet.

blaq: "Vi er ikke bange for HYDR"

Dust2.dk har fanget blaq ved DEF, hvor der snakkes om AGF gennem turneringen, samt hven de tror, at de møder i semifinalen, og på lang sigt, finalen.

AGF har fået en flyvende start i DEF, da de igårdagens kampe vandt sikkert i begge deres opgør mod henholdsvis Sørby PG5 og FIAT. De slog de førstnævnte med 16-9, mens de ødelagde de sidstnævnte 16-4.

Dust2.dk har derfor fanget blaq, for at høre, hvordan han ser deres chancer på vej ind i semifinalen, som blaq tror bliver mod HYDR. 

blaq, hvordan har I set jer gennem på vej ind i semifinalen samt eventet som helhed?

Indtil videre har vi spillet fint. Vi tog det lidt for let mod Sørby Main, men det er ikke nogen undskyldning, for det er satme nogle dygtige drenge, og det ved alle efterhånden. Vi lukkede den dog 2-0, og venter lige nu på at spille mod vinderen af DropOuts og HYDR, men vi tror, at det bliver HYDR.

Vi er ikke bange for HYDR, for vi husker selv, hvordan det gik sidste gang, vi mødte dem i POWER Ligaen, hvor vi kom rimelig stort foran, men endte med at choke kampen til sidst. Derfor føler vi, at vi har godt styr på dem.

Hvordan ser I chancherne mod HYDR?

Jeg tror godt, at vi kan vinde 2-0. Det er ingen hemmelig, at de spiller rigtig godt, og de har nogle rigitg gode midrounds, så det er der, hvor vi skal være koncentreret, når vi møder dem.

Okay. Men hvis vi så lige kigger på den anden side af brackets. Hvem tror I så, at I kan gå hen og møde i finalen, hvis I selvfølgelig vinder jeres semifinale?

Det virker sgu' som om, at larsen og haste har spillet sig varme mod STEP. Jeg tror dog ikke, at de taber til Struggletony, selvom de lige har ownet Lyngby, så jeg bare ikke det sker.

Kampen mellem AGF og, muligvis HYDR, er skemalagt til 12:30, men bliver nok senere, da DropOuts og HYDR endnu ikke er færdige.

Snakker de vrøvl på internettet? Har de behov for dit indspark? Login eller opret en bruger for at kunne kommentere.