Opret Log ind
SLUT: Tak for nu!
Dust2.dk sidder klar med dækning af den sidste dag ved DEF.
Skrevet af: mad0    21. september 2019 08:42      

Nu er det tid til dag to.

Efterfulgt af en okay succesfuld første dag, der dog havde en smule forsinkelser, så er det tid til, at de resterende kampe skal spilles, så vi kan få kåret en vinder af dette års Dansk Esport Festival, hvor det vindende hold tager 17.500 kroner med hjem.

Her er de vigtigste links:

Tak for nu! ◴ 21:42

Vi lukker og slukker for denne weekends udgave af live-dækningen ved Dansk Esport Festival. Det har været et super event med en masse gode kampe. Finalen er endnu ikke afgjort, men der vil blive lavet en opsamling omrking det hele senere.

HYDR tager første map ◴ 21:38

Sigma voldede ikke de største problemer for HYDR på Inferno, da Lucky og kompagni relativt sikkert tog mappet med 16-10. Det næste map på listen er Overpass, hvilket er Sigmas valgte map. Specielt Lucky var flyvende på Inferno.

HYDR i front ved pausen ◴ 21:16

Sigma har stadig ikke fundet deres spil frem, og det resulterede i, at HYDR-gutterne hev 11 runder på deres T-side, Inferno. HYDR har derfor et super udgangspunkt på vej ind i anden halveg.

HYDR fortsætter deres dominans ◴ 21:03

Spillerne fra HYDR er fortsat flyvende, da de nærmest løber Sigma-mandskabet over uden nogle problemer. zyp og kompagni har allerede formået at bringe sig op på 7-3. 

HYDR kommer bedst fra start ◴ 20:51

HYDR-spillerne kom bedst fra start, trods et nederlag i pistolrunden, så formåede de at skabe en 3-1 føring efter nogle tætte runder.

Nu går det løs ◴ 20:43

Finalekampen mellem HYDR og Sigma skydes igang om få minutter. Her kan du følge med i kampen om 17.500 kroner, hvor Quintin og VNG sidder klar i dagens anledning:

Kampen rykkes til 20:30 ◴ 20:10

Finalen mellem HYDR og Sigma er blevet rykket til 20:30, grundet nogle forsinkelser på scenen. 

Mirage, Overpass, Inferno ◴ 20:07

Holdene har netop færdiggjort vetoen for finalen, og mapsne lyder som følgende Mirage, Overpass og Inferno. Holdene har sat sig klar på deres pladser, og der går ikke lang tid til, at kampen skal igangsættes.

Ølgod 1 vinder u16-turneringen ◴ 20:03

Ølgods førstehold gik hele vejen i u16-turneringen for lidt tid siden, da de slog deres kammerater fra Ølgod 2 i finalen. Drengene vandt en samlet 5.000 kroner samt fem guld statuetter og nogle t-shirts.

Nu starter finalen snart ◴ 19:59

Finalen mellem Sigma og HYDR starter om få øjeblikke, hvor holdene skal kæmpe om intet mindre end 17.500 kroner. De to mandskaber er i øjeblikket ved at veto. 

HYDR vinder over AGF; klar til finalen ◴ 18:36

Semifinalen mellem AGF og HYDR er netop blevet færdigspillet, hvorfra det var HYDR, der var holdet, som tog det afgørende map, Inferno, og dermed sikrede sig en plads i finalen mod Sigma, hvor der skal spilles om 17.500 kroner.

Finalen er skemalagt til at begynde 20:00.

Lige i AGF og HYDR ◴ 18:12

Opgørets tredje map, Inferno, er mappet, der skal finde ud af, hvem der skal møde Sigma i finalen af dette års Dansk Esport Festival. I skrivende stund er det AGF, der ligger til at tage finalepladsen, da de er i front med 10-9.

HYDR i front ved pausen ◴ 18:02

Der er i skrivende stund pause i kampen mellem AGF og HYDR, og det er sidstnævnte, der er foran med 9-6 på Inferno. Som skrevet tidligere, så er det vindende hold i finalen, hvor de skal møde Sigma.

Sidste map mellem AGF og HYDR igangsættes ◴ 17:37

Dagens sidste semifinale stod mellem AGF og HYDR, der er 1-1 i maps lige nu, men er startet på det altafgørende map, Inferno. Det vindende hold er klar til finalen, mens det tabende må vende snuden hjemad.

HYDR vinder andet map ◴ 17:17

Andet map, Train, var mere tæt end opgørets første map, Nuke, da mappet denne gang først blev afgjort i anden overtid, hvor det var HYDR, som sikrede sig mappet. 

Det hele skal derfor afgøres på Inferno, hvor det vindende hold skal møde Sigma i finalen.

AGF og HYDR rammer overtid igen ◴ 16:45

Endnu en gang skal mappet afgøres i overtid i kampen mellem AGF og HYDR. Forinden opgørets andet map, Train, så skulle kampen på også afgøres i overtid på Nuke.

Anden halveg undervejs i AGF og HYDR ◴ 16:17

Anden halveg er i fuld gang, hvor der i skrivende stund står 8-9 til HYDR på Train. Kampen er derfor stadig fuldstændig åben, og kan gå begge holds veje. 

Det vindende hold skal møde Sigma i finalen, som er skemalagt til klokken 20:00.

Endnu en tæt kamp mellem AGF og HYDR ◴ 16:08

AGF og HYDR fortsætter den tætte stime fra Nuke, da de endnu en gang følges relativt tæt ad hinanden. AGF var dog foran med 7-1, men HYDR-drengene har indhentet dem og bragt kampen op på 7-5.

Sigma klar til finalen ◴ 15:56

Sigma er det første hold, der er klar til finalen her i Hedensted Centeret, da de netop har besejret Struggletony med 2-1 efter en sikker sejr på 16-10 på Overpass. 

Sigma skal møde vinderen mellem AGF og HYDR, som i skrivende stund er ude på andet map, hvor AGF er foran med 6-0. 

AGF og Sigma nærmer sig finale ◴ 15:54

AGF er kun et enkelt map fra en finaleplads, ligeledes er Sigma, som i skrivende stund spiller tredje map mod Strullgtony, hvor de er foran med 15-10. AGF er foran med 5-0 på Traib mod HYDR.

Sigma i front mod Struggletony ◴ 15:37

Sigma og Struggletony er i fuld gang på det afgørende map, Overpass, hvor der i øjeblikket står 9-7 til Sigma, som er på CT-siden.

AGF vinder tæt opgør ◴ 15:27

AGF hev første map mod HYDR på Nuke med en score på 19-17. De er derfor nu kun et enkelt map fra finalen, hvorfra de skal møde vinderen mellem Sigma og Struggletony.

Sigma kommer godt fra start ◴ 15:20

haste og kompagni er i fuld gang på det afgørende map i semifinalen mellem Sigma og Struggletony. I skrivende stund har Sigma bragt sig i front med 6-2 på deres T-side, Overpass.

Overtid i AGF mod HYDR ◴ 15:14

AGF og HYDR-kampen skal afgøres i overtid, hvoraf de sidste ar runder i ordinærtid gik til marginalerne, hvor HYDR endte med at vinde en masse clutches, som holdte dem i live på mappet.

Spændende kamp mellem AGF og HYDR ◴ 15:06

Opgøret mellem AGF og HYDR er noget af en kamp, da flere af runderne går helt ned til marginalerne. I skrivende stund står den 13-12 til AGF, men HYDR er lige hælene. 

Tæt kamp mellem AGF og HYDR ◴ 14:56

Kampen mellem AGF og HYDR er blevet meget ligebyrdes, da HYDR er på vej tilbage i kampen, og har fået kampen op på 10-10. 

AGF fortsat foran HYDR ◴ 14:46

Kampen mellem AGF og HYDR er i fuld gang, hvorpå det er De Hviie, som er i front lige nu, da de er gået til pause med 9-6 på deres T-side, Nuke.

Sigma vinder andet map ◴ 14:39

Sigma viste niveau på opgørets andet map, Nuke, da de udenvidere slog Struggletony med 16-9. Holdene skal derfor ud på det afgørende map, Overpass.

Billede af Sigma.

AGF fører mod HYDR ◴ 14:27

AGF og HYDR-kampen er i fuld gang, hvorpå AGF i skrivende stund er foran med intet mindre 4-0 til på Nuke.

Struggletony viser tænder ◴ 14:24

wagnr var med til at vende de sidste par runder på T-siden, da han biskede op med et flot 1v4, hvilket gav dem momentum i de sidste par runder i første halveg. 

AGF og HYDR starter snart ◴ 14:20

AGF og HYDR har netop afsluttet veto-proccessen, og skal dermed snart i kamp, hvor opgøret starter ud på Nuke, og vil senere hen blive udfoldet på Train og, hvis nødvendigt, Inferno.

Sigma viser dominans ◴ 14:16

Sigma har tilsyneladende lagt Inferno-kampen bag sig, da de i skrivende stund er ved at ødelægge Struggletoby på Nuke, hvor de har bragt sig i front med 9-1.

Sigma og Struggletony starter andet map ◴ 14:01

Den ene semifinale er i fuld gang, hvor det er andet map, som lige er begyndt mellem Sigma og Struggletony. Opgøret mellem HYDR og AGF er stadig ikke påbegyndt endnu. 

Struggletony smadrer Sigma på første map ◴ 13:39

Struggletony har netop vundet første map over Sigma. Holdet med scott og madsztw på startfemmeren, vandt med hele 16-4 på Inferno, hvilket også var mappet, hvor de slog Lyngby ud af turneringen.

HYDR klar til semifinalerne ◴ 13:32

HYDR har netop slået DropOuts, og er dermed klar til semifinalerne ved DEF, hvor de støder sammen med AGF i en kamp om finaleplads. 

Struggletony holder trop ◴ 13:21

Struggletony er fortsat i front i kampen mellem dem og Sigma, da de i skrivende stund er foran med 7-2. I den anden kamp, som er igang, står den 14-9 mellem HYDR og DropOuts.

Her ses Struggletony.

HYDR stadig i front; Struggletony foran Sigma ◴ 13:15

HYDR gik til pause med 11-4 mod DropOuts, men der står nu 11-7 på Mirage. Struggletony er ligeledes foran, da de er i føresædet med 6-1 på Inferno mod haste og kompagni.

Sigma og Struggletony i kamp ◴ 13:04

Den første semifinale mellem Sigma og Struggletony er endelig begyndt. Holdene starter ud på Inferno, hvor der i skrivende stund står 1-0 til Struggletony.

HYDR løber fra DropOuts ◴ 13:00

Efterfulgt af den lange pause, så kom holdene endelig igang, og i skrivende stund er det HYDR, som er det bedste hold, da de har bragt si i front med 9-1. 

Så er kampen kørende ◴ 12:53

Opgøret mellem HYDR og DropOuts er blevet igangsat igen, hvor der i skrivende stund står 3-1 til HYDR på Mirage, som er det afgørende map. Det vindende hold skal spille mod AGF i semifinalen.

Forsinkelsen fortsætter i HYDR mod DropOuts ◴ 12:49

Den sidste kvartfinale er endnu ikke blevet færdigspillet, og det sidste map er stadig ikke blev igangsat. Semifinalen mellem Sigma og Struggletony er heller ikke startet endnu.

Stadig forsinket kamp ◴ 12:29

Kampen mellem DropOuts og HYDR er stadig ikke påbegyndt. Crewet prøver dog, at få det hele til at køre som smurt, ligesom i de tidligere kampe.

Serverproblemer i opgøret mellem HYDR og DropOuts ◴ 12:17

Kampen som holder semifinalerne tilbage, har i øjeblikket problemer med serveren, som får TOBIZ til at lagge i spillet. Der arbejdes i øjeblikket på at få løst problemet.

Stille og roligt lige nu ◴ 12:00

Der er meget stille og roligt i hallen, da folk venter på, at HYDR og DropOuts bliver færdige, så semifinalerne kan begynde. I skrivende stund er kampen stadig ikke begyndt. 

Dust2.dk har dog været ude og snakke med Blaq i mellemtiden:

LÆS OGSÅ
blaq: "Vi er ikke bange for HYDR"

DropOuts tager andet map over HYDR ◴ 11:44

Overraskende nok, så tog DropOuts andet map, Overpass, over HYDR, som uden tvivl kom ind som storfavorit i kampen. Det hele skal derfor afgøres på Mirage, hvoraf det vindende hold skal op imod AGF i semifinalerne.

Sigma klar til semifinalerne; HYDR og DropOuts i overtid ◴ 11:30

HYDR-mandskabet havde en masse muligheder for at lukke kampen mod DropOuts, men det ikke til at sek, og kampen skal derfor afgøres i overtid.

Sigma er også klar til semifinalerne, da de sikkert vandt andet map over STEP med 16-7 på Inferno. Holdet skal derfor møde Struggletony. 

Sigma og HYDR nærmer sig semifinale ◴ 11:04

De to favoritter i deres kamp er ved at leve op til navnet, da de i skrivende stund begge er ved at sikre sig en semifinaleplads.  

Sigma er foran med 7-4 på Inferno mod STEP, mens HYDR har bragt sig i front med 11-5 mod DropOuts.

AGF og Struggletony med sejre ◴ 10:58

AGF gjorde det lede ved Sørby, da de smadrede dem på det afgørende map, Nuke. De er dermed klar til semifinalerne, hvor de skal møde vinderen af HYDR og DropOuts.

Lyngby fik kæmpet sig en smule tilbage i kampen, da de fik scoren op på 15-10, men dette var endestationen for vikingerne, da de tabte den følgende runde. Struggletony er derfor klar til semifinalerne, hvor de skal møde enten STEP eller Sigma.

Lyngby kæmper tilbage ◴ 10:46

Vikingerne var bagud med hele 13-2, men er så småt begyndt at hive nogle runder tilbage, da de nu står 13-6. Samtidig er AGF stort foran mod Sørby Main. 

HYDR er ligeledes foran, dog kun med 2-1. STEP og Sigma er stadig en smule bag programmet, og er derfor ikke startet på andet map endnu.

AGF og Struggletony kommer godt fra start ◴ 10:33

To kampe er gået igang med andet map, hvoraf Lynbgy har fået en skuffende start, da de er bagud med hele 8-2 på Inferno.

Udover det, så er AGF dog i front mod Sørby Main med 6-1 på Nuke. Skulle AGF gå hen og vinde, så er de det første hold klar til semifinalerne.

Sigma overmander STEP ◴ 10:28

Sigma har netop vundet et tæt første map over et velspillende STEP-mandskab med 16-13. De er hermed kun et enkelt map fra semifinalerne.

HYDR slår DropOuts ◴ 10:18

HYDR-mandskabet har slået DropOuts på første map, Inferno. Holdet er derfra nu kun et map fra at ramme en semifinale. 

HYDRs vindermoment:

STEP og HYDR i front ◴ 10:10

De to kampe, som endnu ikke er færdige med første map, er HYDR mod DropOuts samt STEP mod Sigma. I den førstnvænte kamp står den 13-11 til HYDR, mens STEP er foran med 11-8 mod Sigma.

AGF tager første map ◴ 10:06

De Hviie vandt det første map i opgøret mellem dem og Sørby Main på Mirage. Det næste map på listen er Nuke, hvilket er Sørbys valgte map.

Struggletony overrasker Lyngby på første map ◴ 10:01

Drengene fra Struggletony har netop besejret Lyngby på Nuke med 16-11, hvilket ses som en overraskelse i manges øjne. Vikingerne er dog ikke færdige endnu, da de skal kæmpe tilbage på Inferno.

Stilling i kampene ◴ 9:52

Struggletony holder stimen mod Lyngby, da de har bragt sig i front med 12-8 på Nuke, og  er dermed kun fire runder fra at tage det første map.

Sigma er ligeledes foran på Nuke, denne gang med kun 6-2 og STEP-mandskabet.

DropOuts er overraskende nok foran mod HYDR med en enkelt runde, da den står 8-6, og kan dermed formå at lave en overraskelse.

I kampen mellem AGF og Sørby Main, som bliver spillet på scenen, står den i skrivende stund 11-7, hvorpå HECTOz har en score på hele 27-12

STEP og Sigma endelig igangsat ◴ 9:42

Kampen mellem STEP og Sigma er endelig blevet igangsat, hvorfra der i skrivende stund står 2-1 til holdet fra Sigma.

Opdatering i kampene ◴ 9:37

Tre ud af fire kampe er blevet igangsat, hvoraf den eneste som ikke påbegyndt endnu, er kampen mellem STEP og Sigma. 

Lyyngby er i skrivende stund bagud med intet mindre end 9-2 mod et velspillende Struggletony. 

Sørby Main volder AGF problmer lige nu, da de har bragt sig foran med 7-3 mod De Hviee på Mirage. 

HYDR og DropOuts er ligeledes begyndt, hvorpå kampen er fuldstændig lige mellem de to mandskaber, da den står 3-3 på Inferno.

MVP-medalje på spil ◴ 9:33

Dust2.dk har medbragt en MVP-medalje til turnerningen, der gives til den spiller, som menes, at have været den mest værdifulde spiller gennem hele turneringen.

Dette er den fjerde MVP-medalje i Dust2.dk regime. De andre er vundet af roej, stavn og Bubzkji.

Billede af MVP-medaljen.

AGF og Sørby Main er i fuld gang ◴ 9:27

Scenekampen eri fuld gang, hvor der i skrivende stund står 2-2 mellem de to mandskaber. Kampen kan ses på streamet ved at trykke her

Lyngby er bagud med 1-5 til Struggletony på Nuke, mens de to andre kampe endnu ikke er startet.

Her ses AGF-mandskabet.

Lyngby og Struggletony er skudt igang ◴ 9:20

Den første runde i dag er blevet spillet, da Lynbgy og Struggletony var de første mandskaber, der kom igang. I skrivende stund står den 2-0 til det sidstnævnte hold.

STEP og Sigma nærmer sig start ◴ 

De to hold har netop fået veteot, og holdene skal finde vinderen mellem hinanden på Nuke, Inferno og Dust2. Kampen begynder om 10 minutters tid.

Forsinkelse i kampen mellem STEP og Sigma ◴ 9:15

Kampen mellem STEP og Sigma er blevet en smule forsinket, da de to hold har rykket deres computere, grundet de sad lige overfor hinanden. Holdene er i skrivende stund i gang med at veto. Kampen er blevet sat til 9:30.

HYDR og DropOuts begynder om lidt ◴ 9:06

De to mandskaber har ligesom de andre hold fået vetoet, hvorpå opgøret skal udfoldes på Inferno, Overpass og Mirage. Der er ingen tvivl om, at HYDR kommer ind som favoritten, men at DropOuts godt kan gå hen og drille dem lidt.

Flere hold nærmer sig start ◴ 9:00

AGF og Sørby Main har også fået vetoet igenmmem. Holdene er blevet enige om Mirage, Nuke og Inferno, hvorpå førstnævnte er De Hviies valgt map, mens Sørby gik med Nuke. 

Lyngby og Struggletony tæt på start ◴ 8:56

Lynbgy og Struggletony har netop vetoet, og holdene er derfor meget kort tid fra kampstart. De to hold skal duellerer på Nuke, Inferno og Dust2. 

Sørby Main og AGF støder sammen på scenen ◴ 8:47

Den kvartfinale, som fik æren af at spille opgøret oppe på scenen, blev kampen mellem Sørby Main og AGF. De to mandskaber har allerede sat sig godt til rette, og er ved at gøre sig klar. AGF kommer uden tvivl ind i kampen som storfavoritter.

Her ses Sørby Main.

Brackets ser således ud ◴ 8:42

Brackets til A- og B-turneringen er ude, hvorfra vi kan se frem til en masse gode kampe fra start, hvor blandt andet HYDR og DropOuts støder sammen.

Således ser kampene i kvartfinalerne ud:

  • dk Lyngby Vikings vs. dk Struggletony
  • dk Team Sigma vs. dk STEP
  • dk HYDR vs. dk DropOuts
  • dk AGF vs. dk Sørby Main
#1 Martin
2019-09-21 10:12
Hvor lækkert med morgen CS.
#2 kodazy
2019-09-21 10:38
Ez4struggletony
#3 saks
2019-09-21 10:43
Synes der er ændringer j AGF lineup?
#7 hln
2019-09-21 20:30
TMB er røget til Copenhagen Flames. Er det ikke den eneste ændring?
Edit: Frøslev spillede mod HYDR i hvert fald. Men under brackets står der FaagaN?
#4 MumaCe
2019-09-21 11:05
Forstår ikke det er single elimination. De er jo færdige kl 18 hvis de skynder sig?
#5 Sander
2019-09-21 11:11
Vildt nok at struggletony lige slår Lyngby
#6 Garff
2019-09-21 18:41
Åååh, en lorte kamp :D
#8 weenie
2019-09-21 20:56
og det andet klip "endelig gutter......".. Som om Peter bare har stået og ventet på de blev færdige fordi han altså skulle ha 2 pølser med brød :D
#10 Garff
2019-09-23 12:14
Haha :D Så kender vi ham igen.
#11 casle
2019-09-23 12:21
Hvad sker der lige her? 😂😂 i klart over hvor tætte de kampe var? Og jeg har stået op hele dagen og fik salat til aftensmad 😜
#13 weenie
2019-09-23 18:05
😂😂
#9 Panther
2019-09-21 23:02
God dækning mado <3
#12 mad0
2019-09-23 12:38
Thank you! <3
Log ind eller opret en bruger for at kunne kommentere