Opret Log ind
SLUT: Tak for i dag
Dust2.dk sidder klar med dækning af DEF.
Skrevet af: mad0    20. september 2019 19:45      

Holdene sidder og gør sig klar til de første kampe.

Velkommen til live-dækningen af Dansk Esport Festival, som løber fra i dag til i morgen aften. Dust2.dk vil holde mest fokus på Main-turneringens gruppespillet i dag, mens u16-turneringen derfor ikke vil blive dækket i samme facon.

Her er de vigtigste links:

Tak for i dag ◴ 01:36

Det var live-dækningen for idag, men frygt ej, da dust2.dk sidder klar i morgen til at fortsætte dækningen af DEF. I morgen begynder slutspillet, og i morgen vil vi også kende vores vinder af dette års udgave af Dansk Esport Festival. 

Turneringen er skemalagt til at begynde igen i morgen klokken 09:00.

STEP slår FIAT; disse hold er i slutspillet ◴ 01:30

Efter en lang kamp mod FIAT, så fik STEP endelig lukket kampen, og er dermed klar til slutspillet, der allerde begynder i morgen tidlig omkring klokken 9:00. Med STEPs sejr, er alle holdene nu fundet til slutspillet.

Holdene i slutspillet ser således ud:

 • dk Lyngby Vikings
 • dk Sigma
 • dk AGF
 • dk HYDR
 • dk Sørby Main
 • dk STEP
 • dk Struggletony
 • dk DropOuts

STEP i front ved pausen ◴ 01:17

Fynboerne fra STEP er foran med 10-5 i pausen, og mangler derfor kun fem runder, før de kan kalde sig for deltager i slutspillet ved DEF.

Sørby Main klar til slutspillet ◴ 00:50

Sørby Main har netop besejret Pedellernes Assistenter over to maps, og er dermed klar til slutspillet ved dettes års Dansk Esport Festival. Nu mangles kun et enkelt hold at blive fundet, da STEP og FIAT endnu ikke er færdige.

STEP og FIAT skal ud på tredje map ◴ 00:38

Opgøret mellem STEP og FIAT har bevæget sig ud på Inferno, hvorfra det hele skal afgøres, og hvem der skal tildeles en plads i slutspillet.

Fortsat tæt kamp mellem FIAT og STEP ◴ 00:22

Kampen mellem FIAT og STEP fortsætter på det høje underholdningsniveau, da de to mandskaber fortsat ligger tæt oppe ad hinanden. I skrivende stund er den 14-13 til FIAT.

FIAT overtager føringen ◴ 00:12

STEP gik til pausen i front, men nu er det FIAT, som styrer kampens tempo, da de har bragt sig i front med 11-10 over fynboerne. 

STEP i front mod FIAT ◴ 23:58

STEP er i skrivende stund foran med 7-4 mod FIAT, og er dermed tættere og tættere på en plads i slutspillet.

Sørby Main tager første map mod Pedellerne ◴ 23:47

Opgørets første map mellem Sørby Main og Pedellerne er blevet færdigspillet, hvorfra det var Sørby, som løb med en sikker sejr på 16-2 på Train.

Struggletony og DropOuts klar til slutspillet ◴ 23:41

Struggletony viste, hvem der var det bedste hold mellem dem og Aab, da de løb deres modstander over på Nuke meget sikkert 16-4.

Ligeledes gik det for DropOuts, da de hurtigt og sikkert fik revanche mod Peak med en 16-1 sejr. Holdet er dermed klar til slutspillet i morgen.

STEP vinder første map ◴ 23:26

STEP har netop besejret FIAT med 16-4, og holdet er dermed en kamp fra slutspillet, hvor blandt andet Lyngby, AGF og Sigma venter

Således er stillingen i kampene ◴ 23:20 

I kampen mellem STEP og FIAT er det fynboerne, som har været det bedste hold, og de er også foran med 15-4 i skrivende stund. 

Aab er bagud med 1-8 mod Struggletony på Nuke, hvor det er nordjyderne, som er startet på CT-siden.

Peak ligeledes bagud mod DropOuts på Inferno med 1-4. DropOuts starter på CT-siden. I den sidste kamp mellem Sørby og Pedellerne står den 1-0 til sidstnævnte. 

Sørby Main og Pedellernes Assistenter begynder om lidt ◴ 23:12

De to hold er begyndt at komme ind på serveren, og er dermed så småt klar til kampstart. Braget skal udfoldes på Train.

STEP løber fra FIAT ◴ 23:06

Kampen mellem FIAT og STEP er i fuld gang, hvorpå det er STEP, som er begyndt at løbe fra deres modstandere, da de har bragt sig i front med 7-2. 

Aab og Struggletony starter snart ◴ 23:03

De to mandskaber har fået vetoet, og er så småt begyndt at tilslutte sig serveren, hvor det hele skal gå løs. Mappet er Nuke.

STEP foran FIAT ◴ 22:57

En af dagens sidste kampe er næsten lige begyndt, hvorfra STEP har bragt sig i front mod FIAT med 3-2 på Nuke. Det vindende hold er klar til slutspillet i A-turneringen, mens det tabende skal spille slutspillet i B-turneringen.

Således ser dagens sidste kampe ud; disse hold er klar til slutspillet ◴ 22:47

De sidste kampe her til aften starter om få øjeblikke, hvor blandt andet Peak, STEP og Struggletony skal i aktion. Kampene ser således ud:

 • dk Peak vs. dk DropOuts
 • dk FIAT vs. dk STEP
 • dk Struggletony vs. dk Aab
 • dk Sørby Main vs. dk Pedellernes Assistenter

Disse hold er allerede klar til slutspillet:

 • dk Lyngby Vikings
 • dk Sigma
 • dk AGF
 • dk HYDR

Aab slår 96-dobbeltskudhul ◴ 22:37

Aab holder liv i en plads i slutspillet,  da de sejrede med 16-9 mod 96-dobbeltskudhul. De skal derfor møde Struggletony i en afgørende kamp om en plads i slutspillet.

DropOuts overlever mod friskudafjunglen ◴ 22:33

Zyll0 og kompagni har netop slået friskudafjunglen i en kamp, som først blev afgjort efter 30 runder. DropOuts skal derfor møde Peak, hvorpå de kan få revanche fra tidligere. 

Du kan se vindermomentet her:

Pedellerne overrasker LANIMALS ◴ 22:28

Pedellernes Assistenter har netop slået LANIMALS i overtid, hvorfra de tog mappet med 19-17 på Mirage. Med sejren møder de Sørby Main i en kamp om slutspil.

HYDR klar til slutspillet ◴ 22:26

HYDR har netop besejret Struggletony, og er dermed klar til slutspillet, hvor Lyngby og AGF også venter. Struggletony skal nu møde vinderen mellem Aab og 96-dobbeltskudhul.

Sigma smarder Sørby Main ◴ 22:21

Sigma mødte Sørby Main i en kamp om slutspillet, hvor det var hastes drenge, som løb med sejren 16-5. Specielt Jabbi var varm i kampen. 

Lyngby slår Peak; STEP løber over Sørby PG5 ◴ 22:19

Vikingerne var endnu en gang på pletten, da de denne gang sikrede sig en meget sikker sejr over Peak på 16-10. Med sejren er danskerne det andet hold klar til morgendagens kampe i slutspillet.

Næsten det samme gjorde STEP mod Sørby PG5 på Train, da de løb drengene over med 16-5, og skal dermed spille mod FIAT endnu en gang, hvor det vindende hold er klar til slutspillet.

Dominans i flere kampe ◴ 22:03

Flere af kampene i dagens anden spillerunde er meget ensidige, hvor vi blandt andet ser HYDR i front med 5-1 mod Struggletony, LANIMALS foran med 12-6 mod Pedellens Assistenter. 

Samtidig er Lyngby også foran med 12-3 over Peak. DropOuts, som har Queenix på holdkortet, er foran med 9-4. Sigma er desuden også foran med 10-5 over Sørby Main.

AGF ødelægger FIAT ◴ 21:57

DE Hviie' gjorde det, som STEP ikke kunne, nemlig at slå FIAT. AGF formåede endda at gøre det med lethed, da de slog dem med 16-4. Blaq og kompagni er derfor videre til morgendagens slutspil.

Flere hold bringer sig stort foran ◴ 21:51

AGF har hevet en 13-2 halveg til sig mod FIAT, mens Sigma er foran med 6-1 mod Sørby Main. Yderligere har LANIMALS bragt sig i front med 8-2 mod Pedellens Assistenter. 

Alle kampene er i fuld gang ◴ 21:44

Alle otte kampe er i fuld gang, hvorpå AGF mod FIAT er den eneste kamp, som skiller sig,  da AGF har bragt sig i front med 10-1 på Overpass. Sigma har også bragt sig foran med 4-0 mod Sørby Main.

AGF kommer godt fra start mod FIAT ◴  21:38

AGF har i skrivende stund bragt sig i front med 6-1 mod FIAT, som besejrede STEP i deres tidligere kamp. Samtidig er Sigma også startet ud mod Sørby Main, hvor de er foran med 2-0.

Sådan ser næste runde ud ◴ 21:30

De sidste kampe i første spillerunde blev færdigspillet for knap 20 minutters tid siden, hvor Lyngby sejrede mod friskudafjunglen, mens Struggletony slog Aab. 

Upperbrakcet-finalen i de fire grupper ser derfor således ud:

 • dk Lyngby Vikings vs. dk Peak Esports
 • dk HYDR vs. dk Struggletony
 • dk AGF vs. dk FIAT
 • dk Sigma vs. dk Sørby Main

Kampene i lowerbracket ser derfor således ud:

 • dk DropOuts vs. dk friskudafjunglen 
 • dk Aab vs. dk 96-dobbeltskudhul 
 • dk STEP vs. dk Sørby PG5 
 • dk LANIMALS vs. dk Pedellens Assistenter 

Fiat overrasker mod STEP ◴ 21:11

Et tæt opgør på Inferno er netop blevet færdigspillet, hvor STEP var favoritterne til at vinde, men Fiat havde andre planer, da de lukkede mappet 16-13.

Peak, Sørby Main og HYDR med sejre ◴ 21:00

Peak fuldendte deres comeback fra 8-1 til 16-12, og skal højstsandsynligt møde Lyngby. maquinas, som spiller under HYDR i weekenden, slog 96-dobbeltskudhul med 16-8.

I kampen mellem Sørby Main og LANIMALS, var det i sidste ende Sørby-spillerne, som løb med mappet i overtid med 19-17. 

Sigma smadrer Pedellens Assistenter ◴ 20:52

Sigma har netop smardet Pedellens Assistenter med intet mindre end 16-2. Holdet skal derfor møde vinderen mellem Sørby og LANIMALS, som er i overtid lige nu.

AGF vinder dagens første kamp ◴ 20:48

De Hviie' har netop besejret Sørby PG5 med 16-10. De skal om kort tid møde vinderen af STEP og FIAT i upperbracket-finalen. Samtidig skal Sørby Main og LANIMALS nu i overtid.

Peak med vanvittigt comeback ◴ 20:40

Peak var bagud med intet mindre end 8-1 mod DropOuts, men gutterne fra den engelske organisation har bragt sig tilbage i kampen, da de har gjort stillingen lige med 10-10.

Lyngby i front mod friskudafjunglen ◴ 20:38

Vikingerne er næsten lige startet mod friskudafjunglen, som blandt andet har brzer og Chok på holdkortet. Holdene duellerer på Vertigo, hvor Lyngby er foran med 2-1.

AGF og LANIMALS nærmer sig sejr ◴ 20:34

AGF har bragt sig foran med 11-5 mod Sørby PG5, og er kun et par runder fra at hive dagens første sejr i hus. Samtidig har LANIMALS, med blandt andet Vester på holdkotet, bragt sig i front mod Sørby Main med 11-10.

HYDR og Struggletony i front

I gruppe 2 er HYDR i skrivende stund foran med 6-2 mod 96-dobbeltskudhul, mens Aab er bagud med 6-2 til Struggletony, der blandt andet har wagnr og scott på holdkortet.

De sidste kampe begynder ◴ 20:25

Sigma er først nu gået igang med deres åbningskamp, som er mod Pedellens Assistenter, da de havde nogle små problemer med kodeord til serveren. STEP har i mellemtiden bragt sig i front med 4-2 over FIAT.

DropOuts dominerer Peak ◴ 20:20

Peak er kommet hårdt fra start, da de er ved at blive kørt over af et meget velspillende DropOuts-mandskab, som har bragt sig i front med 8-1. Sørby Main er samtidig foran med 7-6 mod LANIMALS.

AGF og FIAT kommer godt fra start ◴ 20:18

AGF er også gået i gang, hvorpå de starter dagen ud mod Sørby PG5, hvor de lige nu har bragt sig i front med 6-0. Samtidig er Fiat og STEP også gået i gang, hvorfra STEP er bagud med 0-1.

Flere kampe begynder ◴ 20:11

Sørby Main er foran med 3-2 mod LANIMALS, mens DropOuts og Peak også er blevet igangsat, hvor det i skrivende stund er det førstnævnte hold, som er i front.

De første kampe starter om lidt ◴ 20:03

De fleste hold har modtaget en IP og begynder om få øjeblikke. Blandt andet er Sørby Main og LANIMALS få sekunder fra kampstart på Nuke, hvor Sørby uden tvivl er storfavoirtten.

Holdene er så småt begyndt at veto ◴ 19:54

De fleste hold er begyndt at veto på tværs af hinanden, og derfor sidder holdene i skrivende stund og varmer op til deres åbningskampe, som begynder om meget kort tid.

Det hele begynder om lidt ◴ 19:45 

Om et kvarters tid, så bliver gruppespillet sat i gang, hvor blandt DropOuts støder sammen med Peak i deres åbningskamp. Udover det, så skal FIAT op imod et STEP-mandskab, som blandt andet har wezx og zeq på holdkortet.

#1 NoProblemGuy
2019-09-20 20:08
Bliver der streamet nogen kampe i gruppespillet?
#2 Shockie
2019-09-20 20:11
Find frawfact!
#3 mamas
2019-09-20 20:30
Ja tak, har savnet live opslag fra dust2! 😍
#4 tromlereN
2019-09-20 20:42
Savner nogle lineups. Men nice dækning uanset! :)

Hilsen tromlereN
#5 Kristensen
2019-09-20 21:08
Du kan se lineups herinde - http://www.dust2.dk/Nyheder/9746-grupperne-til-dan..
#6 Arthrangos
2019-09-20 21:12
Er tilføjet et link, tak for reminderen :)
#7 louko
2019-09-20 21:21
Skud ud til drengene i fiaten
#8 magnet
2019-09-20 21:21
forza fiat KOM NUUUUUUUUU
#9 NikoHeiseN
2019-09-20 21:31
hvordan er det en overraskelse at lilja renser newbs
#10 b0ychild
2019-09-20 21:39
Go TOBIZ
#11 b0ychild
2019-09-20 21:53
Overrasket over, at der allerede er rigtig fede kampe i main-turneringen, men man vælger at vise U16 CS.
#12 Garff
2019-09-20 21:59
Det er lækkert ikke?
#13 b0ychild
2019-09-20 22:01
Det er bare år 2019 og alle skal være her. Det er jo ikke interessant for nogen, udover familien som kigger med. Selvfølgelig en fed oplevelse for spillerne, at blive kommenteret på stream, men man går sgu glip af for meget af det gode, imo.
#14 Garff
2019-09-20 22:16
Haha det så meget 2019. Man er ved at blive lidt træt af det.
Men hey, vi får da lov til at se 3 fede kampe imorgen.
#15 Sander
2019-09-21 08:03
Jeg undrer mig virkelig over tidsplanen i dag.. Hvorfor allerede starte kvartfinalerne kl 9, når finale først er kl 20? Der var flere som ikke kom i seng før omkring kl 2, og de skal jo så op omkring kl 7 for at nå det til kl 9..
#16 zyppp
2019-09-21 08:30
Der skal spilles en U16 kamp kl 16 på scenen :(
#17 mad0
2019-09-21 08:32
Det er da for latterligt
#18 zyppp
2019-09-21 09:02
enig
Log ind eller opret en bruger for at kunne kommentere