Nodios tog bladet fra munden og afslørede på Twitter, at King of Nordic skylder FASTLOSE 19.000 kroner.

King of Nordic skylder danskere penge

Flere hold har ikke modtaget præmiepenge fra sidste sæson i King of Nordic, der sluttede den 7. juni, og dialogen er angiveligt brudt sammen.

Det er over tre måneder siden, at 14. sæson af King of Nordic sluttede, men flere af de deltagende hold mangler stadig at modtage præmiepengene.

Heriblandt er det danske mixhold FASTLOSE, der stillede op med spillere som Fessor, Celebrations, HECTOz og Nodios gennem de mange uger, hvor det blev til 19.000 kroner i præmiepenge.

Det skriver Nodios på Twitter, hvor han også fortæller, at King of Nordic slet ikke svarer på danskernes henvendelser mere. Han bakkes op af det tidligere Monarchs-hold, der vandt knap 7.700 kroner i sidste sæson, som sluttede den 7. juni.

Dust2.dk har siden onsdag klokken 10:00 forsøgt at få besvaret en række spørgsmål af Christer Körnbäck, der er stifter af ESEN Studio og King of Nordic, men han er endnu ikke vendt retur med svar.

Sui: "Ærgerligt for alle parter"

Esport.dk afholder de danske kvalifikationer for King of Nordic, men har intet med udbetalingen af præmier at gøre, men Dust2.dk fangede alligevel Zahid "Sui" Butt, stifter af Esport.dk, for at høre, hvad han tænker omkring situationen med manglende udbetaling af præmier.

Den garvede turnerings-arrangør maner til besindighed og slår fast, at King of Nordic arbejder på en løsning, men han synes, det er ærgerligt, at dette skal ske efter en masse succesfulde sæsoner.

Hvad er Esport.dks holdning til, at King of Nordic mangler at udbetale præmiepenge til flere hold og nu angiveligt ikke svarer holdene mere?

Først og fremmest skal man lige huske at KoN har kørt i 13-14 sæsoner, hvor alt er blevet udbetalt. Det her er første sæson, hvor de er kommet lidt i klemme.  Alle der har arbejdet med esport ved, at man indimellem kommer i vanskeligheder med sponsorater, økonomi, aftaler osv. Det er skide ærgerligt for alle parter, men det er ikke anderledes, end det altid har været.

Jeg ved, de arbejder på nogle forskellige løsninger, som skal afhjælpe siuationen. Om det lykkes dem eller ej, ved jeg ikke, men de kæmper kampen lige nu, og det ser ikke helt sort ud.

Som mennesker laver vi allesammen fejl indimellem, eller noget går galt for os, men så retter man op og prøver at udbedre, hvad end situationen nu er. Det er præcis, hvad de er i gang med. Men jeg synes da, det er ærgerligt, hvis de er holdt op med at tage dialogen med spillerne. Man skal altid tage sig tid til at forklare enhver situation, for det har folk krav på, og alt andet vil kun gøre situationen værre.

Vil Esport.dk fortsætte med at afvikle kvalifikationer for King of Nordic, når man selv 3½ måned efter at have vundet penge ikke har fået dem endnu?

Det har vi ikke rigtig taget endelig stilling til endnu. Vi har arbejdet sammen med dem længe, og bare fordi det en gang ikke går som planlagt, så stikker vi ikke halen mellem benene og smutter den anden vej. Jeg har dyb respekt for det stykke arbejde, de har lagt i esporten, og den værdi de har givet os alle. Men det er klart, at vi følger situationen, fordi det også for os er vigtigt, at aftaler bliver overholdt.

Personligt synes jeg, at man lige skal give folk lidt luft til at løse en given situation, men ja 3½ måned uden kommunikation er nok lige på kanten efterhånden. Og så vil jeg lige endnu engang understrege, at det ud af 14 sæsoner kun er en sæson, der driller nu.

Dust2.dk forsøgte også at få svar på, om Esport.dk er blevet betalt for deres arbejde i forbindelse med den 14. sæson, men det ønskede Sui ikke at inddrage offentligheden i.

Suis udtalelser skaber dog håb for danskerne, og de kan forhåbentlig se frem til at modtage præmiepengene snart.

#1(Med 1 svar)
19. september 2019 kl. 14:04
xone
Det der svar i den første del.. Hold kæft hvor er det bare et fucking Sui svar.
#3(Med 0 svar)
19. september 2019 kl. 14:07
zaecole
Støttet Dust2.dk med 1 julekugle i 2019
Sølv Sæsonkort Sæson 16
vi skal alle have det godt
#2(Med 0 svar)
19. september 2019 kl. 14:05
sirr
Støttet Dust2.dk med 1 julekugle i 2019
Jeg kan godt forstå de udtalelser fra Sui, men jeg synes samtidig også de virker ærgerlige. Om man har haft 371 succesfulde sæsoner/ år eller serier er jeg reelt set ligeglad med - hvis man ikke har baglandet på plads, så forstår jeg ikke atm an fortsat afvikler turneringerne. Det er ikke OK i min optik.

Som Sui dog også nævner, er det største problem vel nok at de har stoppet dialogen (hvis den har været startet? Lyder ikke sådan på ex-Monarchs). Så ødelægger man i hvert fald alt for sig selv.
#4(Med 2 svar)
19. september 2019 kl. 14:56
Martin
Dust2 fantasy vinder
Støttet Dust2.dk med 24 julekugler i 2019
Guld Sæsonkort Sæson 15
Guld Sæsonkort Sæson 16
Guld Sæsonkort Sæson 17
Er det ikke et aktieselskab?
#5(Med 1 svar)
19. september 2019 kl. 15:09
keleNt
Jo det blev det :)
Og aktien har kun været faldet siden, og er nærmest intet værd pt :)
#10(Med 0 svar)
19. september 2019 kl. 19:53
Martin
Dust2 fantasy vinder
Støttet Dust2.dk med 24 julekugler i 2019
Guld Sæsonkort Sæson 15
Guld Sæsonkort Sæson 16
Guld Sæsonkort Sæson 17
Trist.
#6(Med 0 svar)
19. september 2019 kl. 15:29
ruggah
Major deltager
Normalt udbetales præmiepenge inden for 4 måneder efter turneringen sluttede, det er i hvert fald præmissen hos bl.a. DreamHack og ESL. Men, hvis King of Nordic har en betalingspolitik (de har vel en rulebook og commitments på emnet?) på mindre end de 4 måneder, så er det fløjtende ligegyldigt om der er svingende sponsorater eller ustabile partnere, så skal man simpelthen ikke afholde en turnering med en pengepræmie man ikke kan leve op til. Det er så amatøragtigt at stille en præmiepulje i udsigt, som hold deltager på baggrund af, for derefter at dække sig ind under det politiske svar som Sui nævner ovenover, "de plejer at udbetale, svingende sponsorater og økonomi". Simpelt, så vent til i har dækning for pengene, eller forvent jeres firma tager en lussing på sociale medier.
#7(Med 0 svar)
19. september 2019 kl. 15:37
NikoHeiseN
Støttet Dust2.dk med 1 julekugle i 2019
''Først og fremmest skal man lige huske at KoN har kørt i 13-14 sæsoner, hvor alt er blevet udbetalt''

det passer så ikke helt, kan da huske da epsilon hype vandt 3-4 finaler i streg og blev nødt til at leave fordi de havde ecs og alt muligt andet på hltv så fik de ikke en rød reje af KoN.
#8(Med 4 svar)
19. september 2019 kl. 16:48
Celebrations
#9(Med 3 svar)
19. september 2019 kl. 19:53
Martin
Dust2 fantasy vinder
Støttet Dust2.dk med 24 julekugler i 2019
Guld Sæsonkort Sæson 15
Guld Sæsonkort Sæson 16
Guld Sæsonkort Sæson 17
Forstår du hvad de skriver?
#11(Med 2 svar)
19. september 2019 kl. 20:08
LolGirafPr0n
Støttet Dust2.dk med 3 julekugler i 2019
At de ikke laver turneringer, før de har styr på økonomien til udbetaling af præmier :D?
Samt at de er gået fra 10 til 4 i deres team, og deres bærende motor ikke er en del af dem mere.
Ved ikke hvad det Birdie er ud over det er godt i golf og en bold i minigolf...
#12(Med 1 svar)
19. september 2019 kl. 20:43
Martin
Dust2 fantasy vinder
Støttet Dust2.dk med 24 julekugler i 2019
Guld Sæsonkort Sæson 15
Guld Sæsonkort Sæson 16
Guld Sæsonkort Sæson 17
Birdie er et lan åbenbart.
#13(Med 0 svar)
19. september 2019 kl. 21:51
LolGirafPr0n
Støttet Dust2.dk med 3 julekugler i 2019
Mit svenske er hips som haps :D
Snakker de vrøvl på internettet? Har de behov for dit indspark? Login eller opret en bruger for at kunne kommentere.