Opret Log ind
Tæt kamp om pladserne i slutspillet
Der kan nå at ske rigtig meget i stillingen, og der er derfor lagt op til et brag af en afslutning på mandag.
Skrevet af: Sander    18. september 2019 10:58      

11. sæson af POWER Ligaen begynder at nærme sig enden, efter der blev spillet seks kampe i går, hvor ANCORA overraskende fik holdets første sejr mod AGF.

Århusianerne vandt dog også et par kampe, og det samme gjorde Ambush, hvilket efterlader os med en stilling, hvor Copenhagen Flames og STEP formentlig er sikret en plads i slutspillet.

AGF, GoldenGitte og Atlando kan dog alle spille sig op på siden af de to førerhold, men Flames og STEP er rigtig godt stillet indbyrdes, og det er desuden også urealistisk, at både STEP og Flames skulle tabe de tre resterende kampe.

Maknitude har kun spillet fire kampe og kan derfor nå at spille sig op i toppen, da rizcs hold indtil videre kun har tabt en enkelt kamp.

Rent matematisk er der stadig otte hold, som kæmper om de fire eftertragtede pladser i slutspillet, men Ignite møder GoldenGitte, STEP og Flames i holdets tre sidste kampe, som skal vindes, hvis de skal have en chance for at gå i slutspillet, så det ser meget svært ud.

Stillingen finder du herunder:

Maknitude spiller to kampe på søndag, hvor de to svære modstandere Ambush og Flames venter, men derudover spilles ligaens resterende kampe på mandag, hvor grundspillet slutter af med et brag.

Da rigtig mange hold kan spille sig op i top 4, kommer de formentlig til at have et øje på konkurrenternes opgør i løbet af den spændende aften, hvor vi håber at se rigtig mange af jer på streamen.

 Spiller  K/D     Spiller  AWP-kills
 Remoy 1,78    Lorrdy 97
 cadiaN 1,73    HECTOz 94
AcilioN 1,43  
 Ryxxo
86
 kwezz 1,40    larsen 76
 Farlig 1,40    Zatty 64
         
 Spiller  Clutchpoint    Spiller  HS %
 Lucky 10    zyp 70%
 Zatty 7    PERCY 65%
Farlig 6    kiR 62%
 raalz 6    blaq 62%
 Inspire 6    jabbi 62%
#1 casle
2019-09-18 12:05
Flot af Inspire og være på clutch listen efter en dag.
Log ind eller opret en bruger for at kunne kommentere