shz er ny mand i INTZ.

INTZ henter kNgV- erstatning

Major-deltagerne fra INTZ mistede kort tid efter majoren deres stjerne kNgV- til MIBR. Nu er erstatningen hentet i Keyd Stars.

INTZ spillede sig tilbage i juli måned videre til Play-In turneringen ved den amerikanske Minor frem mod StarLadder Berlin Majoren. Det gjorde de efter flotte sejre over FURIA, Luminosity og Sharks. I Play-In turneringen slog INTZ koreanske MVP PK med 2-0, og spillede sig videre til Majoren.

Ved Majoren blev det dog til nederlag til North og Vitality, før holdet røg ud med 0-3 efter et nederlag på 1-2 til Grayhound. Allerede ingen Majoren led det sydamerikanske hold dog et stort nederlag, da holdets stjerne, kNgV-, skiftede til MIBR.

Nu er holdet så klar med en ny spiller. INTZ har hentet den nu tidligere Keyd Stars-spiller, shz. shz er mest kendt for hans tid i USA, hvor han i en periode fra 2016 til 2018 spillede på forskellige hold som Luminosity, Tempo Storm og Immortals. Nu er han altså en del af INTZ.

INTZ består nu af følgende:

INTZ vil i den kommende tid være bosat i USA, hvor de allerede nu er igang med en sæson af ESEA MDL. Holdet skal senere i nat i kamp i den første uge af ECS Season 8, hvor de skal op imod Sharks.

Snakker de vrøvl på internettet? Har de behov for dit indspark? Login eller opret en bruger for at kunne kommentere.