Opret Log ind
FURIA klar til Majoren
FURIA har besejret INTZ og er dermed klar til Starladder Majoren i Berlin, mens INTZ skal spille Play-in om de sidste pladser.
Skrevet af: mad0    21. juli 2019 18:25      

FURIA-mandskabet er klar til Majoren.

INTZ og FURIA stødte her til eftermiddag sammen, hvor der skulle spilles om en plads ved den kommende Major i Berlin. Kampen skulle afgøres på tre maps, hvoraf FURIA var det bedste hold.

Opgøret startede ud på Train, hvor FURIA dominerede fra start, da de hev sig i front med 10-5 ved pausen. Uden det største besvær hev FURIA de resterende seks runder til sig. Specielt yuurih spillede en flot kamp med en 24-9 score.

Anderledes var Nuke, da de to hold var meget ligeværdige gennem hele kampen. En enkelt spiller fra INTZ-mandskabet, chelo, viste dog god karakter, og han var en stor del af deres 16-14 sejr på Nuke.

Kampen skulle derfor afgøres på tredje map, Mirage, hvor FURIA endnu en gang var bedst fra start, da de gik til pause med en 10-5 føring.  Fem runder skulle der til at tage mappet for FURIA, hvilket de fik gjort efter kun syv runder. 

Med sejren er FURIA klar til den kommende Starladder Major i Berlin, mens INTZ har nogle forsøg til gode, da de skal spille Play-in, hvor tre ud af fire hold bliver tildelt en plads i Majoren.

Americas Minor - StarLadder Major 2019
Bedst af tre maps
FURIA
2 - 1
INTZ
de_train 16 - 5 de_train
de_nuke 14 - 16 de_nuke
de_mirage 16 - 6 de_mirage

#1 VamosDK
2019-07-21 18:33
De bliver altså sindssyg spændene at følge i majoren. Jeg tror de når langt. :)
#2 MrBlond
2019-07-21 19:42
1+ plus, det vanvittig fedt hold og følge så dygtige spillere der bare bliver ved og ved med og imponerer.!🔥 :)
Log ind eller opret en bruger for at kunne kommentere