Opret Log ind
Nu starter slutspillet i Los Angeles
Det er blevet tid til den første semifinale ved BLAST Pro Series Los Angeles, hvor Liquid og Cloud9 skal i aktion.
Skrevet af: enits    14. juli 2019 19:30      

Cloud9 skal forsøge at besejre Liquid i semifinalen ved BLAST Pro Series Los Angeles.

Her til aften og i nat skal slutspillet ved BLAST Pro Series Los Angeles afvikles, og her starter vi ud med den første semifinale mellem Liquid og Cloud9.

Da de to hold mødtes i gruppespillet, blev det til en sikker 16-8 sejr til Liquid. Her viste Liquid, at de er niveauer bedre end Cloud9, og det bliver derfor interessant at se, om Cloud9 kan stille noget op mod verdens bedste hold.

BLAST Pro Series Los Angeles 2019
Bedst af tre maps
Liquid
2 - 0
Cloud9
de_mirage 16 - 8 de_mirage
de_inferno 16 - 14 de_inferno
de_dust2 de_dust2

Senere i aften skal den anden semifinale afvikles, hvor vi skal have FaZe i aktion mod NRG. I de sidste ni opgør mellem de to mandskaber er det blevet til hele syv sejre til NRG, en enkel uafgjort og en sejr til FaZe.

NRG er derfor også favoritter til at hive sejren hjem over FaZe, men det bliver stadig spændende at se, om FaZe kan hive sejren og finalepladsen hjem her til aften.

BLAST Pro Series Los Angeles 2019
Bedst af tre maps
FaZe
2 - 0
NRG
de_train 16 - 7 de_train
de_nuke 16 - 11 de_nuke
de_inferno de_inferno

Udover de to semifinaler skal Stand-off også afvikles. Her skal MIBR og Renegades kæmpe om den sidste værdighed samt 132.716 kroner. 

BLAST Pro Series Los Angeles 2019
Bedst af ét map
MIBR
1 - 0
Renegades
de_default de_default

Hele turneringen kulminerer i nat med den store finale, hvor vi skal finde vinderen af BLAST Pro Series Los Angeles samt vinderen af  829.475 kroner + 10 BPS Points. 

Liquid er storfavoritter til at hive endnu en titel i hus, men de tre resterende hold kan stadig overraske og hive førstepladsen og trofæet med hjem.

BLAST Pro Series Los Angeles 2019
Bedst af tre maps
Liquid
2 - 0
FaZe
de_nuke 16 - 13 de_nuke
de_inferno 16 - 6 de_inferno
de_mirage de_mirage

Alle kampene kan følges på HLTV Live eller ses på TV2 Zulu, hvor JERN, rizc og Snappi dækker alle kampene. 

#1 sirr
2019-07-14 19:44
Liquid all the way :-)
#2 RAVN
2019-07-14 19:46
Det var vel næsten afgjort på forhånd. :-)
#3 sirr
2019-07-14 20:41
Præcis. Virker som om de "bare" har overtaget pladsen fra Astralis. Der går nok heller ikke længe før Reddit m.fl. begynder at sige det er kedeligt at se dem vinde osv, præcis som ved Astralis 😄
#4 RAVN
2019-07-14 22:47
Ja, helt enig. Det er lidt vildt at tænke på også synes jeg også det er lidt utroligt at Astralis er faldet så meget i niveau og Liquid egentlig bare kører på.

Det skulle da ikke undre mig, at folk begynder på det. Sådan har jeg det ikke, synes det er rigtig fedt at se nogle spille så lækkert CS! 😀
#5 sirr
2019-07-15 08:37
Well, well, well - what do you know, vi fik ret - og endda i Astralis-stil med en relativt overbevisende sejr :D.

Ja, jeg er helt enig, jeg synes det er mega fedt at se ét hold der bare tonser igennem og bryder "metaen" gang på gang. Jeg tror Astralis og især deres bagland har forstået at deres prioriteringer iår har været helt skidt og at mangel på kampform i dén grad har vist sig at være "dyr" ift. deres placering på ranglisterne.

Jeg synes Liquid spiller enormt fed CS, men jeg så hellere Astralis fortsætte deres dominans. Det bliver spændende at se om de kan komme tilbage til toppen, uden at lave roster-changes indtil noget/ nogen virker, som de fleste andre hold gør.
#6 RAVN
2019-07-15 09:01
Det må man sige. De kører bare alt og alle over lige for tiden. Imponerende!

Det tror jeg du har helt ret i, at deres prioritering har været skudt lidt ved siden af, selvom jeg egentlig godt kunne forstå hvorfor de gjorde som de gjorde, dog har det bare ikke været de rigtige beslutning, hvilket de jo også selv har fundet ud af, også er det jo bare op på hesten igen.

Helt enig, jeg så også heller det var Astralis, men jeg kan nu også ret godt lide Liquid, så når det nu skal være andre, så er det fint det er dem. :-)
De slår man ikke som nogen, der bare lige skifter ud, bare fordi det ikke lige fungere, som de havde håbet på - desuden kan jeg heller ikke se hvem de skulle skifte ud
Log ind eller opret en bruger for at kunne kommentere