Opret Log ind
Tricked vinder sikkert over Nordavind
Det blev til en sikker 2-0 sejr til danske Tricked tidligere i dag, da de mødte Nordavind i upperbracket finalen i UCC Summer Smash.
Skrevet af: enits    11. juli 2019 16:10      

Tricked vandt sikkert 2-0 over Nordavind.

Tidligere i dag skulle Tricked i aktion i upperbracket finalen i UCC Summer Smash, hvor de skulle møde danske TENZKI og resten af Nordavind.

Tricked skulle forsøge at få revanche efter nederlaget til Nordavind for få dage siden i LOOT.BET Smack my Beach Cup, og der var derfor en masse på spil for danskerne.

Første map bød på Nuke, og her lagde danskerne ud på CT-siden. Nordvind bragte sig i front 4-0, men Tricked kom hurtigt tilbage. Danskerne kæmpede og kunne derfor gå til pause i front 8-7. Efter pausen viste Tricked en velspillende T-side, og de kunne derfor lukke første map 16-11.

På andet map skulle holdene ud på Overpass, og igen var det Nordavind, som fik bragt sig i front. Danskerne var bagud hele 1-7, men fik efterfølgende hevet en hele syv runder hjem i træk og gik derfor til pause i front 8-7. Efter pausen var Tricked det bedste mandskab, og de formåede at lukke andet map med en 16-11 score.

UCC Summer Smash
Bedst af tre maps
Tricked
2 - 0
Nordavind
de_nuke 16 - 11 de_nuke
de_overpass 16 - 11 de_overpass
de_inferno de_inferno

Dermed er Tricked klar til finalen, og skal derfor nu vente på, at lowerbracket bliver færdigspillet, før de kender modstanderen i finalen.

#1 glx0
2019-07-11 18:02
Nice comeback, med en stærk t-side👍
Flot spil.
Log ind eller opret en bruger for at kunne kommentere