Karrigan og Aizy er videre til playoffs

ELEAGUE er nået til gruppespillet og igår sikrede FaZe sig en billet til playoffs.

Gruppespillet i ELEAGUE gik igang fredag, hvor bla. FaZe skulle i kamp. Det var Karrigans første optræden med holdet og det blev med blandet succes første dag. Mousesports vandt alle deres kampe og var derfor allerede der sikret en plads videre.

Men FaZe både vandt og tabte en kamp, og måtte derfor ud i en decider kamp imod Cloud9 lørdag aften. Den vandt de heldigvis og er derfor nu sikret en billet til playoffs som går igang den 30. november. Det lader til karrigan hurtigt er gledet ind på holdet og det lover godt for fremtiden for både holdet og den udskældte dansker.

Næste gruppespil starter den 5. november og der er det Virtus.pro, NiP, Echo Fox og G2 der skal i kamp.

I runden efter, 12. november, er der så igen dansk deltagelse, her er det nemlig Astralis tur, til at kæmpe om en plads i playoffs. De skal op imod SK, NaVi og Alternate Attax. En virkelig svær gruppe, som det bliver spændende at følge.

Ikke mindst fordi Astralis til den tid, vil have en ny spiller på holdet.

I den sidste runde, som starter den 19. november er det dignitas, fnatic, Optic og EnVyUs der skal mødes om de sidste to pladser i playoffs.

Den samlede præmiepulje i ELEAGUE er på knap 7,5 millioner kr. så der er virkelig noget at hente hjem for holdene der deltager. Ved at bare have kvalificeret sig til gruppespillet, har hvert hold sikret sig 200.000 kr.

#1(Med 0 svar)
23. oktober 2016 kl. 09:52
privaa
Tætte kampe, men alligevel sikkert videre :p wp faze.
#2(Med 0 svar)
23. oktober 2016 kl. 13:02
QvisT
Kage fra Dust2s 1års fødselsdag
Rain er en god lige pt. =D
#3(Med 0 svar)
23. oktober 2016 kl. 13:24
byx
"Udskældte dansker"? De havde jo bare en forskellig holdning til taktikker i astralis, og det virkede som et meget roligt afsluttet forhold imellem karrigan og holdet. Synes det er imponerende at de slår Cloud9 til trods for karrigan kom ind fra et par dage siden, og der nok som de selv nævnte er kommunikation der skal fixes. Det lover godt for FaZe, og rain er for sindsyg..
Snakker de vrøvl på internettet? Har de behov for dit indspark? Login eller opret en bruger for at kunne kommentere.