Opret Log ind
eOddset TV: cadiaN og Snappi fortæller om at stå uden hold
Snappi kan for første gang i flere år holde en rigtig ferie, men man er nødt til at holde sig i gang og hele tiden følge med i, hvordan spillet udvikler sig.
Skrevet af: Sander    24. juni 2019 14:53      

29-årige Snappi bliver også spurgt ind til, om niveauet falder i takt med alderen stiger.

De fleste professionelle CS:GO spillere har travlt for tiden med store turneringer i juli samt den kommende Berlin Major i august og september, men både Snappi og cadiaN kan tage den lidt med ro.

Begge danske spillere står for tiden uden hold - Snappi er helt ledig på markedet, mens cadiaN fortsat er på kontrakt hos North, hvor han sidder på bænken.

De har begge gæstet eOddset TV for at fortælle os om netop det at stå uden et fast hold. De nævner blandt andet, at det både kan være en fordel og ulempe at være på kontrakt, da man stadig får løn, men der er til gengæld ikke så mange hold, som er villige til at købe en fri.

Jeg bad selv OpTic om at blive free agent, fordi det gør det noget lettere at finde et hold. Der er nogle hold, der har kontaktet mig her de sidste par måneder, men det at have en buyout har ret meget at sige i forhold til dine muligheder, for der er ikke særlig mange hold derude, som er villige til at bruge penge, siger Snappi blandt andet.

29-årige Snappi fortæller ligeledes, at planen er, at han skal være IGL fremadrettet, selvom han gav rollen til MSL i OpTic.

Hvis du er fyldt 18 år, kan du se hele afsnittet ved at trykke her, hvor Snappi og cadiaN også fortæller om, hvordan man bruger tiden, når man ikke har noget hold at spille med.

#1 JaapStam
2019-06-25 10:36
Få nu lige North eller Heroic med i stedet for NiP eller C9. Flere danske hold på dansk grund, tak
Log ind eller opret en bruger for at kunne kommentere