wezx og resten af ImmuNe vandt POWER Ligaen S10.

wezx: "Vi kæmpede røven ud af bukserne"

ImmuNe kunne tidligere på ugen kåres som vinderne af POWER Ligaen S10, mens Lucky også kunne glæde sig over MVP-titlen. Dust2.dk har efterfølgende fået en snak med wezx om holdets præstation under slutspillet.

Tidligere på ugen kunne ImmuNe overraske modstanderne, da de sikrede sig førstepladsen og de 10.000 kroner i POWER Ligaen Sæson 10. 

Efterfølgende blev det også ImmuNe-spilleren Lucky, som kunne hive MVP-titlen hjem, efter han leverede utrolig flot spil i både semifinalen samt finalen.

Dust2.dk har efterfølgende fået en snak med holdets IGL, wezx, hvor vi blandt andet vender kampene i slutspillet, Luckys MVP titel og om de stadig skal ses som underdogs i forhold til STEP og Copenhagen Flames.

I var underdogs til at gå videre til både finalen og rent faktisk vinde POWER Ligaen S10. Var det en fordel, der gjorde det nemmere for jer mod jeres modstandere?

På papiret var vi underdogs, men vi slog både STEP og Flames i grundspillet og vi var alle klar over, at det sagtens kunne lade sig gøre igen. Personligt syntes jeg, at det er nemmere at være underdogs i en kamp. Presset og kravet om at vinde føles ikke på samme måde stort.  

I startede ud mod STEP, hvor I vinder første map, Mirage 16-7, og herefter kommer I foran 11-4 på Overpass, men taber mappet i overtid. Hvad gik der galt her?

Det er svært at give et konkret svar på, hvad der gik galt.

Vi havde utroligt svært ved at lukke de to sidste maps i kampen. De leverede to flotte comebacks og jeg tror, at frygten for at smide kampen blev vores egen hæmsko i forsøget på at vinde.

I fik dog vendt kampen på det sidste map, men det var også kun med nød og næb, hvor I endnu engang var foran 12-3 og lod STEP få en god mængde runder. Hvad sagde du til holdet i den sidste runde af Train for at være sikker på, at I undgik overtid og dermed vandt kampen?

Vi tog en timeout i en af de sidste runder i forsøget på at finde en løsning til at hive de sidste par runder hjem. Vores coach Peter (casle) havde et par gode taktiske indspark, som uden tvivl havde stor betydning for kampens udfald. Stor cadeau til Peter!

I mødte så Copenhagen Flames i finalen, som nok var de største favoritter til at vinde POWER Ligaen, men I overraskede og slog dem i en tæt 2-0 sejr. Hvad gjorde I rigtigt for at kunne besejre favoritterne?

Vi spillede bare noget rigtig godt CS. Vi kæmpede røven ud af bukserne, selvom vi var nede med 0-6 på 1. map og 12-15 på 2. map, så fortsatte alle mand og det er en fornøjelse at være en del af.

Lucky spillede uden tvivl en fantastisk finalekamp mod CPH Flames, og han fik derfor også MVP-titlen. Fortæl mig gerne lidt om hvor vigtig en spiller han er for jer og hvor betydningsfuld hans talent er.

Lucky er uden tvivl en vigtig og talentfuld spiller på vores hold. Ligesom de andre på holdet, så har han niveauet til at kunne afgøre kampe på egen hånd og han udfylder sin rolle rigtig godt. I finalen mod Flames spillede han en virkelig flot kamp, og det er både fortjent og fantastisk, at Lucky får anerkendelse for hans præstation igennem både grundspillet og slutspillet i form at titlen som MVP.

Hvis I skulle igennem samme hold til slutspillet af den næste sæson, ville I så stadig ses som underdogs eller er I over STEP og Copenhagen Flames?

Generelt har det virket til, at folk udefra ikke rigtigt har haft os i betragtning til at kunne løbe med sejren. Jeg mener, at vi allerede inden POWER Ligaen viste gode resultater med vundne kampe over hold som HellRaisers, Tricked, SJ Gaming, Nemiga mm. Vi har ihvertfald selv været overbeviste om, at vi sagtens kunne spille op med de hold, som har deltaget i denne sæson.

Om vi stadig ses som underdogs i næste sæson, det vil jeg lade være op til andre at bedømme.    

ImmuNe består af følgende fem spillere:

  • Danmark wezx
  • Danmark Lucky
  • Danmark kiR
  • Danmark kwezz
  • Danmark zyp
#1(Med 0 svar)
23. juni 2019 kl. 14:01
majsenxd
Støttet Dust2.dk med 24 julekugler i 2019
Kongen wezx
#2(Med 0 svar)
23. juni 2019 kl. 16:48
wadion
Kage fra Dust2s 1års fødselsdag
Kenni KolD
#3(Med 0 svar)
23. juni 2019 kl. 18:06
Mrnobody
Støttet Dust2.dk med 1 julekugle i 2019
Guld Sæsonkort Sæson 15
Håber ikke de bliver plukket lige forløbig!
Snakker de vrøvl på internettet? Har de behov for dit indspark? Login eller opret en bruger for at kunne kommentere.