wezx og resten af ImmuNe står over for tre rigtig vigtige kampe på mandag i POWER Ligaen S10.

wezx: "Jeg tror på, at vi slår Atlando på mandag"

Gruppespillet i POWER Ligaen S10 slutter i næste uge, og derfor har Dust2.dk fået en snak med ImmuNes IGL, wezx, hvor vi blandt andet vender holdets forventninger.

I den kommende uge afvikles den sidste spillerunde i POWER Ligaen S10, og her har ImmuNe nogle vigtige kampe på programmet.

Inden sidste spilledag har ImmuNe vundet fire ud af seks kampe, og de ligger derfor på andenpladsen i skrivende stund. 

Holdet har dog nogle utrolig vigtige kampe på programmet i morgen, hvor de skal i aktion mod Atlando, Maknitude og GoldenGitte. Der er derfor alt på spil for ImmuNe, som skal kæmpe om pladserne i playoffs. 

Dust2.dk har fået en snak med holdet IGL, wezx, hvor vi blandt andet taler om deres forventninger inden sæson start, om de kan besejre de sidste modstandere samt hvordan de mentalt forbereder sig til sådan en spilledag.

Er du overrasket over, at I som oprykker indtager tredjepladsen inden sidste runde?

Jeg er ikke overrasket over vores nuværende placering i ligaen. Personligt ser jeg ligaen som værende utrolig tæt og jeg tror, at dagsformen på de enkelte hold har en stor betydning for hvilke hold, vi får at se i slutspillet.

Hvordan var jeres egne forventninger inden sæsonens start?

Vores målsætning og forventning inden sæsonstart var først og fremmest at være en del af slutspillet. Så mener vi selv, at alt kan ske der fra.

I har slået blandt andre Ambush, STEP og Flames i denne sæson. Føler du, at de andre har undervurderet jer?

Oven på vores nuværende ESEA sæson med sejre over flere dygtige hold, så håber og tror jeg ikke, at de andre hold undervurderer os. Jeg mener, at ligaen er tæt og holdene kan slå hinanden på kryds og tværs. Derfor tror jeg, at alle hold har en sund og fornuftig respekt for hinanden op til kampene.

Mandag venter først Atlando, som er et hold, I skal besejre. Regner du bare med, at I kører dem over?

Jeg tror på, at vi slår Atlando på mandag. Men de har et fornuftigt hold, som vi bestemt ikke vil undervurdere. Om vi kører dem over, det må tiden vise.

Ser du jer også slå både Maknitude og GoldenGitte?

Vi har haft godt styr på GoldenGitte i vores to seneste opgør. De har et fornuftigt spillermateriale, men jeg tror vi slår dem i en tæt kamp. Maknitude har jeg svært ved at spå, da jeg ikke aner, hvad de kommer med oven på deres udskiftninger.

Hvordan forbereder man sig mentalt til sådan en spilledag, hvor man først er store favoritter, hvorefter det mere ligner et par 50/50 kampe?

Vi har ikke som sådan en opskrift på vores forberedelse. Hver spiller har sine egne små ritualer før kampstart. Vi ved alle, at kampene på mandag er vigtige, så det burde være nok til, at vi alle føler os mentalt klar og sultne fra start.

Hvad skal gå galt, hvis I ikke ender i slutspillet?

Uden brug af den store lommeregner så ser det ud til, at vi skal bruge 2/3 sejre på mandag for at gå videre til slutspillet. Det kræver, at vi møder op velforberedt og med den rigtige indstilling. Sker det ikke, så kan vi nemt misse slutspillet.

ImmuNe består af:

  • Danmark wezx
  • Danmark kiR
  • Danmark LuckyV1
  • Danmark kwezz
  • Danmark zyp
Snakker de vrøvl på internettet? Har de behov for dit indspark? Login eller opret en bruger for at kunne kommentere.