Opret Log ind
Holdet under Vantage splitter op
De fem spillere der lige nu spiller under Vantage har valgt ikke at forlænge deres kontrakter, og splitter op som hold.
Skrevet af: MumaCe    12. juni 2019 22:03      

zYNC og Vantage splitter op.

Den danske scene er blevet et hold mindre, da spillerne under Vantage her til aften fortæller, at holdet er splittet op. Kontrakterne med organisationen udløber den 18/6, og spillerne har valgt ikke at forlænge disse.

Vantage har ellers over den seneste periode vist fine resultater, blandt andet i den fjerde åbne Minor kvalifikation, hvor holdet slog flere stærke mandskaber og kom helt til ottendedelsfinalerne, hvor det danske mandskab tabte med 12-16 til polske AGO.

I POWER Ligaen har holdet dog ikke leveret en overraskelse endnu, og har kun vundet en af deres seks kampe ind til videre. Men før sidste spillerunde fortæller spillerne dog, at holdet ikke længere vil spille sammen efter den 18/6.

zYNC skriver følgende om situationen i et TwitLonger:

Vores kontrakt slutter her d. 18/06-2019 med Vantage. Vi har valgt ikke at forlænge.

Udover det, så har vester valgt at prøve nye muligheder, hvilket jeg har den største respekt for, og kan kun takke for tiden med ham. Når det er sagt, så har vi snakket sammen, og vi har valgt at trække stikket og dermed disband. Vi vil selvfølgelig spille Dust2 Power Ligaen færdig, samt ESEA.

Det er selvfølgelig en trist nyhed, men med ikke andet, så vil jeg gerne takke ledelsen i Vantage, det har været yderst positiv at spille under dem. Derudover så vil jeg også takke Vazor, OzA, zyllo og selvfølgelig vester for tiden, det har uden tvivl været hårde tider, men vi har også vist at vi godt kunne være med der hvor det var sjovt.

Vantage bestod af følgende fem:

  • dk zYNC
  • dk OzA
  • dk Vaz0r
  • dk Zyllo
  • dk Vester

zYNC fortæller selv, at han nu vil gå på udkig efter et nyt hold. Mon ikke også vi får de andre fire spillere at se på andre hold i fremtiden. Vantage spiller deres tre sidste kampe i POWER Ligaen på mandag imod Copenhagen Flames, STEP og Maknitude.

#1 Fxrtune
2019-06-12 22:07
zyll0 på et maskine hold tak!
#2 CAVER
2019-06-12 22:11
De kan da heller ikke undgå at finde et nyt hold snarest. Specielt Zyllo. Kæmpe AWP talent.
God vind til drengene.
#5 M1kuta
2019-06-13 09:15
De drenge har så meget potientiale!
#3 Martin
2019-06-12 22:14
Super de spiller færdigt det de har startet. God tendens.
#4 Del337ed
2019-06-13 09:12
Respekt for den dedikation der har været for 2 af spillerne. En vild rejse som at de har været på
Log ind eller opret en bruger for at kunne kommentere