Opret Log ind
OpTics CS:GO hold skal afhændes
Immortals Gaming Club har købt selskabet bag OpTic, og det betyder, at det danske CS:GO hold skal afhændes.
Skrevet af: Sander    12. juni 2019 16:10      

k0nfig og resten af danskerholdet skal have ny ejer.

Det har længe været rygtet, at Immortals Gaming Club var tæt på at opkøbe Infinite Esports & Entertainment, men nu er handlen en realitet, og det får konsekvenser for OpTics danske CS:GO hold.

OpTic er nemlig ejet af Infinite Esports & Entertainment, men da Immortals Gaming Club ejer MIBR, står selskabet nu med to CS:GO hold, og det tillader WESA blandt andet ikke.

Derfor skulle IGC vælge, hvilke af de to hold selskabet vil satse på, og det endte som forventet med MIBR.

IGC, som allerede er aktive i CS:GO i form af MIBR brandet, kommer til at afhænde OpTics CS:GO hold, skriver IGC blandt andet i annonceringen.

Hvad det helt præcist kommer til at betyde for de fem danskere i den nærmeste fremtid er uvist. Tiden må vise, om holdet får lov til at deltage i WESA turneringer, som blandt andet er alle ESL turneringer, indtil en ny ejer er på plads. 

OpTic består lige nu af:

  • dk MSL
  • dk niko
  • dk refrezh
  • dk k0nfig
  • dk Snappi
     
  • dk ruggah (Coach)

TeSeS har spillet i stedet for Snappi i løbet af de sidste par uger, men OpTic har ikke meldt noget officielt ud endnu, og det er derfor uvist, om TeSeS er kommet på kontrakt.

#1 JaapStam
2019-06-12 16:15
Det er e-sporten i nøddeskal. Køber Refrezh, MSL og Niko. Skifter Snappi. Altså ved de slet ikke, at firmaet bag er i gang med at blive solgt? Står de med en sponsor klar til at overtage det mildest talt underpræsterende hold? Virker så underligt. Kom så Team Dignitas revival.
#3 JERN
2019-06-12 16:19
Virker til CS delen hos optic har været meget sideløbende deres primære afdeling, som har haft fokus på content. Tror det har overrasket beslutningstagere hos optic lige så meget som os
#2 JERN
2019-06-12 16:15
Puha, jeg håber at det ikke splitter holdet ad, men nogen opkøber hele holdet, så de kan træne og spille uforstyrret.
#4 Badefar
2019-06-12 16:27
Ja, den har de jo haft noget tid til at forberede sig på, så næppe noget stort chok for spillere og træner. Det spændende spørgsmål er jo så, hvad der så skal ske.

H3CZ vil jo angiveligt gerne have fat i flere af de gamle OpTic hold, som Immortals er nødt til at cutte, og hive dem med ind i hans nye org. Om et dansk CS:GO hold hører til blandt de hold han vil have med, er nok mere tvivlsomt.

Ellers er det vel orgs som TSM og Rogue der kunne være i spil. TSM har jo angiveligt ledt efter en vej ind i CS:GO igen i noget tid, og de kender jo i hvert fald til øvelsen med at have et dansk hold. Rogue meldte jo også ud, at deres intention var at komme tilbage igen, og de har jo historik med både MSL og Niko, spørgsmålet er vel så bare, om de føler sig lidt røvrendte og/eller om de overhovedet er interesseret i et fuldt dansk lineup.

Og så er der selvfølgelig Dignitas. Jeg har ingen idé om, hvor de er rent økonomisk og om de overhovedet er interesseret i at komme tilbage på den store scene med alt, hvad det indebærer, men der er da i hvert fald noget historik for 3/6 danskere der bringer mindelser om bedre tider end nu.

Drømmescenariet må jo være, at vi får dem på danske hænder, og at der kan dannes en org der stiller nogle optimale forhold til rådighed, og hvor man måske bliver taget lidt mere seriøst og får lidt mere fokus, end man har gjort under OpTics faner. Hvem det skal være, har jeg godt nok ikke noget bud på, men hvis der har siddet nogle folk med penge derude i de sidste par år, og drømt om at kunne få et dansk hold der kan være med omkring der, hvor det er sjovt, er der i hvert fald en gylden mulighed nu.

Jeg håber bare der kommer en god løsning hurtigst muligt, for det vil være rigtigt trist at miste et hold af den her kaliber.
#5 REIB
2019-06-12 16:36
Jeg kan ikke være den eneste der håber at Dignitas byder til dans nu <3 Muligvis SK kunne byde ind også..
#6 TheSmilingGun
2019-06-12 16:43
Håber også på Dignitas, men så skal de sgu bruge det gamle logo til CS holdet :D
#9 VamosDK
2019-06-12 17:06
Jeg synes jeg så en video/dokumentar om at SK er færdige med “realistiske” skuespil. Så tror ikke se byder op til noget. :)
#7 arseface
2019-06-12 16:54
Hvordan med major/minor. Må Optic overhovedet spille minor/majoren hvis de kvaller senere i dag?
#8 Badefar
2019-06-12 16:59
Mon ikke de får lov at spille på en eller anden form for dispensation, hvis ikke tingene er bragt i orden til den tid. Det sidste Valve nok er interesseret i, er at gøre spillerne til gidsler i de her konflikter, og hvis det danske hold bliver udelukket fra Minoren, er det dem der bliver straffet, ikke Immortals.
#10 sirr
2019-06-12 18:38
Det bliver dælme spændende at se hvem der vil have dem ind. Virkelig spændende hold, og jeg ved ikke hvad de får i løn, men man må formode der skal være en af de større organisationer der skal træde til. Tænker ikke der er mange danske organisationer som er på markedet nu der kan være med.
#11 strogie
2019-06-12 18:44
100 thieves? 8)
#12 Martin
2019-06-12 20:20
konfig til Heroic :) Make it happen.
#13 mesterslagter
2019-06-12 21:02
Hvad med konfig tilbage til North sammen med blameF som IGl, - gade og kjaerbye. Eller få stavn ind på det nye TSM hold med MSL og resten af banden istedet for Teses, ja det går udover over Heroic, særligt men så får du to super stærke hold udover Astralis
#14 Martin
2019-06-12 21:26
North skal have mere tid og Kjærbye er kommet i gang igen.
#15 RAVN
2019-06-12 22:58
Istedet for hvem?
Log ind eller opret en bruger for at kunne kommentere