stanislaw skal fremadrettet repræsentere NRG.

stanislaw erstatter daps i NRG

Trods en flot semifinaleplads til ECS Season 7 Finals er daps ikke længere på holdkortet, da stanislaw tager over fra dags dato.

NRG har i dag offentliggjort ændringer i holdets startfemmer, da de har skiftet daps ud med stanislaw med øjeblik virkning. Det skriver organisationen på Twitter.

daps har repræsenteret NRG siden slutningen af 2016, hvor han udover ingame leader også var holdets coach i en kort periode. Under den 25-årig spillers tid har holdet blandt andet vundet IEM Shanghair 2018 og cs_summit 3.

Udover de enkelte førstepladser er det blevet til en del 3.-4. pladser, heriblandt under weekendens ECS Season 7 Finals, hvor de måtte se sig slået i semifinalen til Vitality, som efterfølgende vandt turneringen.

NRGs præstation til ECS S7 Finals var med til at sikre dem en nuværende 7. plads på verdensranglisten, men alligevel bliver den 25-årig ingame leader nu sat på bænken.

daps' erstatning er dog allerede fundet, da den tidligere compLexity-spiller, stanislaw, har skrevet kontrakter med organisationen. Han står derfor til at have sin debutkamp for organisationen i morgen, når den lukkede kvalifikation til NA-Minoren finder sted.

Med stanislaw i NRGs startfemmer lyder holdet nu som følger:

  • CeRq
  • USA Ethan
  • USA Brehze
  • USA tarik
  • Canada stanislaw
     
  • USA ImAPet (coach)
     
  • Canada daps (bænket)
#1(Med 2 svar)
11. juni 2019 kl. 21:00
Apnemt
Daps har opbygget noget stort her, desværre er niveauet i toppen bare utrolig højt og derfor bliver han erstattet, trist men samtidet synes jeg det forståeligt
#2(Med 1 svar)
11. juni 2019 kl. 21:01
10_Gr0n
+1
#3(Med 0 svar)
11. juni 2019 kl. 21:35
skov
+1
Snakker de vrøvl på internettet? Har de behov for dit indspark? Login eller opret en bruger for at kunne kommentere.