ave var coach for North i lidt over et år, inden han forlod jobbet i februar, da rollen som familiefar ikke fungerede med alle rejsedagene.

ave i eOddset TV: "Vi var gode til at holde vinkler"

I det nyeste afsnit af eOddset TV blev den tidligere North-coach ave interviewet om blandt andet forskellen på Counter-Strike 1.6 og GO.

JERN har endnu en gang været i eOddset TV's studie, hvor ave gæster ham til en snak om både aves tid som spiller, transformationen til rollen som coach og meget mere.

ave er selv bedst kendt i nyere tid for sin rolle som coach hos North, men tidligere var han blandt de absolut bedste danske Counter-Strike 1.6 spillere, da han tørnede ud for mTw sammen med blandt andre zonic.

I studiet vender de derfor forskellen på at være professionel i 1.6 og GO. ave mener selv, at de dengang trænede stort set lige så meget, som man gør i dag, men der var færre turneringer.

Derudover påpeger han selvfølgelig også forskellen på medieomtalen, som er langt større nu, de store scener i fyldte arenaer verden over og måden man spiller spillet.

Hvad ave ellers ser som forskellen, hvad der skal til for at blive en god coach, og hvornår han laver comeback i CS:GO, kan du høre mere om ved at trykke her.

#1(Med 2 svar)
1. juni 2019 kl. 03:21
Zemax
Jeg fik da godt nok min vand galt i halsen da jeg læste zeus har været professionel cs spiller i 16 år. Det er jeg så pænt sikker på han ikke var, ellers så er der da foregået noget helt sygt jeg ikke har hørt om.
#2(Med 1 svar)
1. juni 2019 kl. 03:29
MENIX
Kage fra Dust2s 1års fødselsdag
Mener han var i pro100 fra 2004-2007 i 1.6, så forbi virtus pro, kerchnet osv efterfølgende inden han landte ved Na'Vi.

Men jeg ved sgu ikke ligefrem om de fik løn i alle de år, før Na'Vi.

Ifg. Liquidpedia "His first professional team was pro100. After two and a half years with pro100, Zeus was invited to join Virtus.pro. "

Og pro100 var i 2004.
#3(Med 0 svar)
1. juni 2019 kl. 03:51
Zemax
Jeg er pænt sikker på at pro100 ikke var professionelle. Ellers har de levet under helt syge økonomiske forhold inden Virtus Pro slog igennem for CIS scenen ud af ingenting omkring 2005(?) såvidt jeg husker, og selv det VP hold tvivler jeg på var pro.

Hvis folk på CIS scenen har fået løn, så er det helt sygt i hvert fald, da ingen i den vestlige verden havde en anelse om hvem det var.

EDIT: Var 2004 VP blev nr 3 til ESWC, men de var et af de eneste hold der bare var lidt værd fra CIS scenen.
Snakker de vrøvl på internettet? Har de behov for dit indspark? Login eller opret en bruger for at kunne kommentere.