ENCE som senest vandt BLAST Pro Series Madrid, er blandt de deltagende hold til cs_summit 4.

eOddset TV: Optakt til cs_summit 4

JERN havde i dag inviteret Acillion og Ave med i studiet, hvor der snakkes om cs_summit 4, der startede i dag.

JERN har i dag taget Acillion, som tidligere spillede for Heroic, samt Ave der var træner i North, med i studiet. Der bliver snakket om miljøet til cs_summit, og hvem de ser som favoritter til turneringen.

Acillion bliver spurgt ind til, hvordan atmospfæren er til cs_summit, grundet han var med til den seneste udgave af turneringen med Heroic, hvor det blev til 4.-5. plads. Han forklarer, at det er meget ligesom at være derhjemme, hvor ens mor og far opvarter ham, da folk hele tiden kommer med snacks, frugter, vand og så videre.

JERN spørger efterfølgende om, der eventuelt kunne være en ENCE era i den nærmeste fremtid, men både Acillion og Ave mener, at Liquid er mindst lige så gode, og at det bliver spændende at følge med i, hvem der kommer til at skubbe Astralis af tronen i fremtiden.

Til sidst bliver der spugt ind til, hvorfor Liquid bliver set som en storfavorit til turneringen. Acillion mener, at det kunne være fordi, at Liquid har været på toppen i længere tid, samt at ENCE har deltaget til mange turneringer på det seneste.

Hvis du er fyldt 18 år, kan du se hele afsnittet ved at klikke her.

Snakker de vrøvl på internettet? Har de behov for dit indspark? Login eller opret en bruger for at kunne kommentere.