Opret Log ind
Lyngby Vikings og Cph Flames spiller Esportal Global Nordic i dag
Med tætte sejre i kvalifikationen formåede Lyngby Vikings i går at kvalificere sig til den nordiske finale i Esportal Global, som spilles i dag. Copenhagen Flames er kvalificeret.
Skrevet af: MumaCe    18. maj 2019 11:27      

Lyngby Vikings kvalificerede sig i går til Esportal Global - Nordic finals.

64 hold var tilmeldt Last Chance kvalifikationen til den nordiske finale til Esportal Global, hvor kun et af de hold var danske, imens de andre 63 hold var svenske. Alligevel var det Lyngby Vikings, der tog en af de to pladser videre til den nordiske finale.

Copenhagen Flames var allerede kvalificeret til turneringen igennen det første stadie i turneringen. De to danske hold er derfor sammen med fire svenske hold klar til dagens nordiske finale.

De seks kvalificerede hold:

  • dk Copenhagen Flames (Finals Stage #1)
  • se Granit Gaming (Finals Stage #1)
  • se Wildfire Gaming (Finals Stage #1)
  • se nerdRage (Finals Stage #1)
  • dk Lyngby Vikings (Last Chance kvalifikation)
  • se Lavin (Last Chance kvalifikation)

De seks hold er alle smidt ind i en gruppe, hvor de i dag skal spille alle mod alle. Der er ikke direkte kamptidspunkter for de enkelte kampe, men her kan du se rækkefølgen på kampene, der har sin start klokken 16:00. De to danske hold møder hinanden i sidste runde.

For hver vunden kamp i gruppespillet modtager hvert hold 1.000 kroner, imens vinderen af finalen, der bliver spillet søndag klokken 18:00 imellem de to hold, der ender øverst i gruppespillet, vinder 16.600 kroner i præmiepenge samt 33.300 kr. i rejsepenge til den store finaleturnering imellem de forskellige regioner.

En udvalgt kamp fra hver runde vil blive vist på streamet herunder:

Ingen kommentarer endnu. Del dit indspark.
Log ind eller opret en bruger for at kunne kommentere