birdfromsky ved Dust2.dk POWER Play.

birdfromsky: "Godkendt i forhold til det niveau vi individuelt viser"

Vi fik fat i birdfromsky fra Lyngby Vikings til en snak om holdets tur til Dust2.dk POWER Play.

Dust2.dk POWER Play blev afgjort natten til søndag dansk tid, hvor Copenhagen Flames tog den samlede sejr. Et af de hold som de slog på vejen til finalen var Lyngby Vikings, der havde en omgang blandede resultater i løbet af turneringen.

Først var holdet pisket til sejr i lørdagens sidste gruppekamp imod AGF, før at de i playoff fik gang i deres spil, og blandt andet slog ImmuNe med 2-0 i kvartfinalerne. Til sidst endte det dog med et stort nederlag til Copenhagen Flames.

Men hvordan synes Lyngby Vikings selv at turneringen gik. Det fik vi en snak med birdfromsky om.

Hvordan var jeres forberedelser op til Dust2.dk POWER Play?

Vil mene de var nogenlunde. Det er altid svært med så mange åbne kvalifikationer, ligaer osv., at få tid til nok pracc, men vores største fokuspunkt inden vi tog afsted var nok at have en større mappool, hvilket vi også formåede at få.

I havde problemer i gruppespillet imod hold som HYDR eSport og C4yourhouse. Var det bare en hård gruppe eller hvorfor tror du at det blev så tæt til sidst?

At tabe til HYDR/fastlose er efterhånden som at stå op, gå i bad og tage tøj på - det er blevet rutine. Deres meget anderledes spil, som ofte er afhængig af et højt individuelt niveau, virker til at vi ikke er så gode til at spille mod. Ved ikke hvad jeg skal sige omkring C4yourhouse og Tricked AT kampene, da vi sejler mere end frøslev om lørdagen.

I slutspillet ender i med at vinde tætte kampe imod både Nova.Pro og ImmuNe. Var i bare det bedre, eller hvordan ser du på de to kampe?

Ja, vi er bare bedre. Individuelt føler jeg, at niveauet er meget lige, men vi er som hold nok stadig en smule bedre. Vi vinder begge kampe selvom vi har endnu et lan, hvor ingen på vores hold stepper op til vores online niveau. Det var dog nogle tætte og gode kampe.

I ender med at ryge ud i semifinalerne til Copenhagen Flames, hvor i kun får samlet syv runder sammen over begge maps. Hvad gjorde at i ikke kunne komme tættere på at udfordre dem?

De spiller det bedste cs jeg har set. Normalt er de også bedre, men vi har da slået dem, og de har slået os online indenfor de tre sidste uger, så at blive smadret på den måde, så vil jeg ikke engang snakke om vores niveau eller noget, da de egentlig bare spiller virkelig virkelig god cs, og alle er on point fra start af. Så stort tillykke til dem med sejren og lanet.

Når du kigger på Dust2.dk POWER Play som helhed, er du så tilfreds med jeres resultat?

Hvis du havde spurgt mig inden lanet, vil man aldrig være tilfreds, når jeg tror hele scenen ved, at alle kan slå alle på en god dag. Havde du derimod spurgt mig fredag nat, havde svaret været ja. Vi sad på vores hostel, og fik en øl, og snakkede om vi skulle tage hjem/spille B-turneringen, og blev enige om øl og B-turneringen af respekt.

Så langt nede var vi alle sammen og vi vidste, at der var en risiko for ikke komme i A-turneringen, men vi blev enige om, at vi bare skulle vinde en kamp ad gangen, og det gik jo okay, siden vi endte på en 3.-4. plads, og fik tævet vores mates fra AGF på vejen. Så overall tror jeg egentlig vi tænker, at den er godkendt i forhold til det niveau vi individuelt viser.

Lyngby Vikings får dog ikke lov til at slappe alt for meget af efter Dust2.dk POWER Play. Allerede i morgen venter Dark Tigers på vikingerne fra Lyngby i endnu en kamp i ESEA Advanced.

#1(Med 2 svar)
13. maj 2019 kl. 19:59
Martin
Dust2 fantasy vinder
Støttet Dust2.dk med 24 julekugler i 2019
Guld Sæsonkort Sæson 15
Guld Sæsonkort Sæson 16
Guld Sæsonkort Sæson 17
Det siger sq lidt om de drenge, at de vælger B turneringen selvom der var stortilt fredag aften. Good job.
#4(Med 1 svar)
13. maj 2019 kl. 20:21
telum
de gik sku da i A?
#5(Med 0 svar)
13. maj 2019 kl. 20:38
Nordby
Guld Sæsonkort Sæson 15
Guld Sæsonkort Sæson 16
Yeah, men at deres mentalitet stadig var at hvis de ikke formåede at spille sig i a, hvilket de kun gjorde meget snildt, at de så stadig var helt afklaret med b på trods af en stortilt fredag, det er ikke alle hold der ville have handlet på samme måde.
#2(Med 0 svar)
13. maj 2019 kl. 20:05
LuckyV1
Dansktoppen
Nøglespiller
Tricked
Dust2 MVP
x - d
#3(Med 0 svar)
13. maj 2019 kl. 20:10
Johnnyw0w
tror sku ikke i sejlede mere end frøslev, puuh
#6(Med 0 svar)
13. maj 2019 kl. 21:33
jiG
haha frøslev var sgu da godt kørende lørdag xD
Snakker de vrøvl på internettet? Har de behov for dit indspark? Login eller opret en bruger for at kunne kommentere.